Meghívó a Műzeumkert titkai sétára

M E G H Í V Ó  !

Tisztelt Műszaki Könyvtárosok ! Kedves Tagtársaink !A hosszú pandémiás elzárságunk után a Ti jelzéseiteket is véve , újult erővel szeretnénk a már fél évszázada jól  működő  szakami  szervezeti életünket aktívvá tenni.Ennek érdekében adunk most tájékoztatást a legközelebbi programjainkról  és a terveinkről is.
Ezek között is a legközelebbi már személyes megjelenésre is lehetőséget adó programunk az, hogy.
…………….
2020. július 1 én (csütörtökön délelőtt  10.45 től

találkozhatunk a magyar Nemzeti Múzeum  épülete előtt..az   Arany János szobornál,hogy 11 órától részt vegyünk  a Múzeumkert Titkai című szakvezetéssel egybekötött sétán,amelyet kifejezetten a mi részünkre biztosítanak illetve a mi kérésünkre szerveztek meg újból, mert már véget ért ez a sorozatuk  május 31 vel  a szakvezetés költségeit az MKSZ fizeti, tehát az érvényes tagsággal rendelkezőknek ez a program is teljesen ingyenesen vehető igénybe, továbbá a 70 évet betöltötteknek pedig ezen a jogon ingyenes a látogatás..

Az "NMG kertjébnek titkai" című programunk helyszine

A MÚZEUMKERT TITKAI című programunk helyszine

…………..

Felhívjuk a tagtársaink figyelmét, hogy mindenki hozza magával a már ez évre azaz a 2021 esztendőre érvényes tagságibélyeggel ellátott kártyáját, mert ezzel ingyenesen vehetnek részt a Múzeumkert Titkai című programon és  ezt követően akiket erre lehetősége nyílik a most megnyílt s nagy érdeklődésre számot tartó  A PÁLOSOK című kiállításon is . Itt még eddig soha nem látott arany kegytárgyak és emléktárgyak kerülnek bemutatásra hazánk és az egész nagy világ területéről mint az egytelen magyar alapítású szerzetesrend történetét bemutatva .

MINDENKIT SZERETETTE VÁRUNK AZ MKSZ VEZETŐSÉGE NEVÉBEN , AZT KÉRVE,HOGY SZIVESKEDJENEK JELEZNI A RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKUKAT A  MEGFELELŐ LÉTSZÁMÚ   CSOPORTSZERVEZÉS ÉRDEKÉBEN, AMELY EGYSÉGENKÉNT  MAX. 20 FŐ LEHET

Értesítéseket a fazekas.jutka@gmaial.com és a znagy@oszk.hu email címre kérjük.

Szívélyes üdvözlettel:
Nagy Zoltán elnök

Beszámoló a múzeumlátogatásról

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Kiállítások, Meghívó
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*