M E G H Í V Ó az MKSZ 2020 as évnyitó  rendezvényére

Kedves Tagtársaink!

A Műszaki Könyvtáros szekció idén is az évadunkat az OSZK-ban a Magyar Kultúra Napja rendezvényeihez kapcsolódva kívánja elindítani. Ennek keretében az erre az alakalomra megnyílt  „ Fut velem egyrossz szekér „című ADY 100 emlékkiállítást kívánjuk megtekinteni   2020 február 6 án délután 15 órai kezdettel a nevezetes  tárlat kurátorainak szakmai vezetésével.

A kiállítás plakátja

A kiállítás megtekintésére már 14.45 től gyülekezhetünk  az OSZK főbejáratán belül s majd a kabátjainkat is elhelyezve a ruhatárban vagy az 516 os  teremben, innen együtt mehetünk fel a VI emeletre az un Ars Librorum és a Manuscriptorium lévő kiállítóterekbe

Itt Dr. Boka László az OSZK tudományos igazgatója, és Dr. Rózsafalvi Zsuzsanna irodalomtörténészek érdekes szakmai újdonságokat is feltáró tájékoztatójára számítunk.  Képzeletben bejárhatjuk majd velük együtt   Ady életének különböző tereit, ezek között is a nagy izgalmakkal telített Párizsban töltött éveket. A korabeli Párizsról egy kisfilmet is megnézhetünk  a mintegy egy bő órás tárlatlátogatásunk keretében.

Ezt követően cca 16.30 tól a kiállításon látottak megvitatására, továbbá az MKSZ 2020 évi programjának megvitatására és a tárgyévi tagdíjaink befizetésére kerül sor az V. emeleten lévő 516.  os számú Tanácsteremeben, kötetlen beszélgetés keretében, ahol a szervezetünk által biztosított teát, kávét és süteményeket is elfogyaszthatunk.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy itt várja az éves MKE tagdíjaikat befizetni kívánó tagtársainkat Fazekas Jutka és Antal Elli, akiknél már ott lesz, így azonnal át is vehetjük tőlük a 2020 évre ingyenes múzeumlátogatást is biztositó bélyegeinket  is  !!

Így azok akik részt vesznek ezen a szép évadnyitó programunkon és  rendezik a tagdíjukat nem kell  tovább várjanak a  kipostázásra sem. Ugyanis ott fogjuk majd megbeszélni, hogy mi legyen a teendő szükséges é egy másik befizetési alakalom is, amelynek későbbi lezárulta után tudunk majd  csak a tagdíj bélyegek  szétküldésével foglalkozni.

Minden kedves Tagtársunkat szeretettel vár az MKSZ vezetősége nevében:

Nagy Zoltán elnök, Pastyik Endre titkár és Fazekas Jutka gazdasági felelős

 

 

 

 

 

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Kiállítások, Konferenciák, Meghívó, OSZK, Rendezvények
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*