2021. Luca nap és újévi köszöntő

 LUCA NAPJÁNAK IDEJÉN 2021 BAN IS
CSAK A  RÉGI SZÉP  EGYÜTT TÖLTÖTT
LUCA NAPJAINKRA EMLÉKEZÜNK,
MERT EGYÜTT SAJNOS  IDÉN SEM LEHETÜNK !!!

Kedves Tagtársaink !

Sajnos ettől a veszélyes Covid 19 elnevezésű sajnos erősen pusztító járvány végett  ismét el vagyunk zárva egymástól is, így nem tehetjük meg a régi jó szokásaink szerint, hogy  e héten  a Műszaki Szekcióban már lázasan szervezzük a Luca  rendezvényünket. Akkor biztosan e hét valamelyik napján  éppen a szokásos  csütörtökön össze is jönnénk, hogy beszámoljunk egymásnak az ez évben történtekről  és  megtarthassuk a Luca napi  hagyományőrző kulturális műsorunkat.

Emlékezetes 2017-e Luca napunk meghívója

De miután  ezt  még most sem tehetjük meg   azt  viszont jelezni akarjuk, hogy erre terveink szerint az új esztendőben  talán még  a farsang vége tájékán  mindenképpen sort szeretnénk  keríteni, most  ehhez  már előre  pár korábbi  képpel kívánunk  kellemes pillanatokat  szerezni a Karácsonyra s az új Esztendőre készülve.

Egyben alkalom az arra is, hogy felkérjünk minden kedves Tagtársunkat, hogy ha őriznek otthon, olyan tárgyakat, leveleket, stb. más dokumentumokat, amelyek az elmúlt fél évszázad során az MKSZ  Luca napjainak valamelyikére is készültek, akkor azokat mi szívesen  fogadjuk, megőrizzük vagy csak kölcsönbe adva le másoljuk vagy fényképezzük, hogy megőrizhessük az MKSZ archívumunk számára is.

Beküldési címünk:
OSZK  1014. Budapest, Sz. György tér 4-6. MKE Iroda:
Nagy Zoltán MKSZ elnök részére, ill. znagy@oszk.hu

MOST  ELŐRE IS KIVÁNUNK SZÉP, BENSŐSÉGES, ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS  NAGYON BOLDOK ÚJ ESZTENDŐT MINDEN KEDVES TAGTÁRSUNKNAK ÉS CSALÁDTAGJAIKNAK  EGYARÁNT !

A Műszaki Könyvtáros Szekció vezetősége nevében:

Nagy Zoltán
elnök

.

Emlékeztetőül néhány szép Luca-napi pillanatról

 

Most is érezzük az ízét és illatát

 

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Luca nap, ünnep
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*