Luca napra 2020-ban

 LUCA NAPJÁNAK IDEJÉN IDÉN 2020 BAN
A  RÉGI SZÉP  EGYÜTT TÖLTÖTT LUCA NAPJAINKRA EMLÉKEZÜNK 

Kedves Tagtársaink !

Emlékezetes 2017-e Luca napunk meghívója

Ha nem lennénk ettől a veszélyes Covid 19 elnevezésű sajnos erősen pusztító járvány végett elzárva a könyvtárainktól, az olvasóinktól s mind e miatt is  egymástól is, akkor a régi jó szokásaink szerint e héten  a Műszaki Szekcióban országszerte már lázasan szerveznénk a Luca  rendezvényünket s biztosan e hét valamelyik napján talán éppen a tradicionális  csütörtökön össze is jönnénk, hogy beszámoljunk egymásnak az ez évben történtekről s hogy a mindig vidám és szellemes „Lucázást” is megtarthassuk azaz a hagyományőrző kulturális műsorunkon is részt vegyünk.

Miután éppen ez év december 18 lesz az 50 éve annak, hogy alapitó atyáink létrehozták s be is jelentették a” Műszekció” azaz a Műszaki Könyvtáros szervezetünk létrejöttét az MKE en belül Szekció formában, bizonyára történésekben is igen gazdag emlékeink legszebb és legérdekesebb  pillanatairól adnánk számot illetve idéznénk fel egymás örömére személyesen, ha ezt tehetnénk !.

Fenyves Márta köszöntése 2018-ban a Luca napon

De miután  ezt nem tehetjük meg ! Viszont  azt is jelezni akarjuk, hogy erre majd az új esztendőben  mindenképpen sort fogunk keríteni, most  néhány képpel kívánunk  kellemes pillanatokat okozni a Karácsonyra s az új Esztendőre készülve.

Dr.Gazda István szines előadását mondja (2019)

2021 -ben ÚJBÓL EGYÜTT KIVÁNJUK LENNI
LUCA NAPON „ MŰSZEKCIÓ” TAGJAIVAL !!!

VÁRJUK EZT ÉS BÍZAKODUNK !
JELSZAVUNK ”JÖVÖRE DUK”:
( Decemberben újra kezdjük !!!)

 

Bihari Zoltán régi és új könyve

Küldjetek Fényképeket !
Beszámolókat, cikkeket Várunk!

Ezúton is felkérünk minden kedves Tagtársunkat, hogy ha őriznek otthon, olyan tárgyakat, leveleket, stb. más dokumentumokat, amelyek az elmúlt fél évszázad során az MKSZ  Luca napjainak valamelyikére is készültek, akkor azokat mi szívesen  fogadjuk, megőrizzük vagy csak kölcsönbe adva le másoljuk vagy fényképezzük, hogy megőrizhessük az MKSZ archívumunk számára is.

Beküldési címünk:
OSZK  1014. Budapest, Sz. György tér 4-6. MKE Iroda:
Nagy Zoltán MKSZ elnök részére, ill. znagy@oszk.hu

Az MKSZ vezetősége nevében

MINDEN KEDVES KÖNYVTÁROS KOLLÉGÁNKNAK SZÉP ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPET ÉS NAGYON BOLDOG ÚJ ESZETENDŐT KIVÁNUNK MAGYARORSZÁGON ÉS AZ EGÉSZ VILÁGON EGYRÁNT !

Nagy Zoltán elnök

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Luca nap, Meghívó, Rólunk
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*