Költögető – gyermekköltészeti blog

Bejegyzés ideje: 2009. november 19., csütörtök. Kategória: Blogok és honlapok,Olvasás. Szerző: cs.-bogyo-katalin

 

Kedves Kollégák!

Szíves figyelmetekbe ajánlom a gyöngyösi Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtárostanárának, Hevesi Máriának KÖLTÖGETŐ című új blogját.

Az iskolai könyvtár az idei tanévtől kezdve részt vesz a Bródy Sándor megyei könyvtár és Heves megye pedagógiai szolgáltató intézménye vezetésével egy az Európai Unió által támogatott pályázatban, a TÁMOP 3.2.4-ben. E pályázat keretében valósult meg – többek között – a gyeremekköltészeti blog is.

Hevesi Mariék várják mindazoknak a gyermekközösségeknek, pedagógusoknak, könyvtárostanároknak, gyerekeknek a jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a Költögetőhöz olvasóként, és bekapcsolódnának annak játékaiba vagy készítésébe is. A résztvevő gyerekek és tanáraik a beküldött versekért, a meghirdetett játékokban való részvételért díjazásban részesülnek!

Elérhetőségek: koltogeto@gmail.com, Hevesi Mária: 70/940-8135

csbk

Egy hozzászólás van ehhez a bejegyzéshez: 'Költögető – gyermekköltészeti blog'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Költögető – gyermekköltészeti blog'.

  1. Hmari szerint...

    2009. november 20., péntek | 10:41

    A Költögető blog még csak most indul. Kialakulatlan tartalmában és “kinézetében” is. Tapasztalom, hogy egyes böngészők nem jelenítik meg minden elemét. Pl. a Firefoxban a fejlécből a kép hiányzik. Kérlek, nézzétek el most még ezeket a hibákat, tekintsétek teszt-üzemmódnak a mostani blogot. Örömmel és köszönettel veszem ha csatlakozási vagy segítő szándékkal hozzászóltok, vagy írtok a megadott e-mail címre.
    Üdvözlettel: Hevesi Mária

Szólj hozzá!

*