Csillagok nyomában

Bejegyzés ideje: 2009. február 25., szerda. Kategória: Könyvtár-pedagógia. Szerző: cs.-bogyo-katalin

Vetélkedő mindenkinek!

Csillagok nyomában…. címmel a Fővárosi Könyvtárostanárok Műhelye és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára vetélkedőt hirdet a Csillagászat éve alkalmából.

A vetélkedő áprilistól októberig az internet segítségével zajlik majd. A jelentkezők kéthetente kérdéseket kapnak, amelyekre az iskolai könyvtár segítségével kell a válaszokat megkeresni. A válaszokat Interneten kell visszaküldeni.

A vetélkedőre három fős csapatokat várunk.

Jelentkezni a hock.zsuzsa@fppti.hu címen lehet.

Jelentkezési lap letölthető a http://www.fppti.hu/szakteruletek/konyvtar/konyvtar.html oldalról, ahol részletes információt adunk a vetélkedőről ! A legjobb 10 csapat vesz részt az Iskolai könyvtárak hónapja, valamint az Összefogás a könyvtárakért országos rendezvénysorozat keretében megrendezendő döntőben.

Várjuk, biztatjuk a fővárosi oktatási intézmények diákjait – korhatár nélkül!

2 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Csillagok nyomában'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Csillagok nyomában'.

 1. Hock Zsuzsanna szerint...

  2009. március 03., kedd | 22:00

  Kedves Kollégák! Az Intézet honlapján a versenyfelhívás már megtalálható. A jelentkezés az Intézet honlapján a versenyek jelentkezési lapjával is történhet, de lehet jelentkezni a hock.zsuzsa@fppti.hu címen is.
  Üdvözlettel

  Hock Zsuzsanna

 2. adoryane szerint...

  2009. március 03., kedd | 14:50

  Iskolánkból több diák is érdeklődött, miután néhány osztályban beszéltem a vetélkedőről, a megadott honlapon azonban nem találtam még információkat a versennyel kapcsolatban.

Szólj hozzá!

*