Balogh Mihály: “Tiszteletpéldány”

Bejegyzés ideje: 2008. november 25., kedd. Kategória: Irodalom,Programok. Szerző: konyvtarostanar

Megjelent könyv formában is az a téma, amelyről Balogh Mihálytól már előadást is hallhattunk korábban, többek között a tavalyi Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a KTE irodalmi beszélgetésén, az IRA (HUNRA) budapesti konferenciáján vagy a Lónyai utcában a Molnár emlékülésen.

A kutatások és az előadások mára könyvvé értek: a mester és tanítvány kapcsolatát boncolgatva sok érdekességet megtudhatunk, kevéssé ismert kordokumentumot megismerhetünk Molnár Ferenccel kapcsolatban.

A hivatalos sajtóbemutató december 10-én, szerdán du. 3 órakor lesz  az Apáczai Kiadó József krt. 63. sz. alatti pesti székházában, stílszerűen a Molnár Ferenc Teremben.

De nem árulok el titkot azzal sem, hogy ezt megelőzi egy nem hivatalos könyvbemutató is a KTE közgyűlésén, november 27-én, csütörtökön 10 órakor. (A könyvet a helyszínen meg is lehet vásárolni.)

A későbbiekben kapható lesz a KELLÓ-nál, valamint rendelhető lesz még Kunszentmiklós város polgármesteri hivatala, 6090 Kunszentmiklós, Kálvin tér 12. sz. alatt, vagy a polgarmester ‘at’ kunszentmiklos.axelero.hu, ill. a baskizsuzsa ‘at’ citromail.hu e-mail címen is.

Gratulálunk a könyv megjelenéséhez!

2 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Balogh Mihály: “Tiszteletpéldány”'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Balogh Mihály: “Tiszteletpéldány”'.


  1. 2008. december 02., kedd | 10:21

    […] Balogh Mihály: “Tiszteletpéldány” […]


  2. 2008. november 27., csütörtök | 03:07

    […] Balogh Mihály: “Tiszteletpéldány” […]

Szólj hozzá!

*