Pályázatfigyelő

Bejegyzés ideje: 2007. december 06., csütörtök. Kategória: Blogok és honlapok,Hírek,KTE,Pályázatok. Szerző: konyvtarostanar

Kedves Kollégák!

A PAFI és a KTE szerződése értelmében, ha előfizettek postai úton vagy online módon a Pályázatfigyelő című lapra és/vagy az e-mail értesítő szolgáltatásukra, ezzel a KTE működését is támogatjátok. Ennek érdekében a partnerkód rovatba a KTE szót írjátok be. (Erről már az októberi Hírlevél mellékletében, és szóban a KTE Őszi Szakmai Napján is tájékoztattunk benneteket.)
Közoktatási intézmények számára az e-mail értesítő nagy segítséget jelent a pályázati lehetőségek közötti eligazodásban, a gyors információk megszerzésében!

A mai naptól a Könyvtárostanárok blogján is kereshettek a PAFI adatbázisában – mint látjátok a bal oldalon. Jótanács: a magyar ékezeteket ne használjátok a keresőszavak beírásakor!

Sikeres pályázást kívánok minden intézménynek!

2 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Pályázatfigyelő'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Pályázatfigyelő'.

  1. Bondor Erika szerint...

    2008. január 31., csütörtök | 10:24

    Elméletileg egyszer már kicseréltük – azóta megint történt javítás?! Köszönöm a figyelmeztetést, hamarosan intézkedünk. A blogunk szervere most éppen költözés alatt áll, jelenleg akadozva működünk.

    Üdvözlettel, Bondor Erika

  2. Huszerl Józaef szerint...

    2008. január 30., szerda | 23:10

    A Pályázatfigyelő szerkesztője vagyok.
    Az oldalba illesztett pályázat kereső hibás, Sajnos ez a mi hibánk. Most már a javított kód szerepel a keres.pafi.hu pldalon.
    Kérem cseréljék ki a kódot.
    Üdvözlettel:
    Huszerl József

Szólj hozzá!

*