KTE Őszi Szakmai Nap

Bejegyzés ideje: 2007. október 12., péntek. Kategória: Hírek,Iskolai könyvtárak,KTE,Programok. Szerző: konyvtarostanar

Kedves kollégák, érdeklődők!

Szeretettel várunk mindenkit a 2007. október 25-én a Könyvtárostanárok Egyesületének Őszi Szakmai Napján, amelynek programja itt tölthető le: Program_őszi_2007

Kérjük, hogy az érdeklődők regisztráljanak mindenképpen október 20-ig a megadott telefonon vagy e-mail címen a megfelelő számú hely biztosítása érdekében.

zseli.klara at gmail.com
BDG Könyvtára: +36 (1) 359-2205

ktelogo.jpg

A rendezvény 10-15 óra között az Apáczai Kiadó Budapesti Központjában lesz, a József körút 63. alatti konferenciateremben. Délután az Iskolai Könyvtári Világnapot is ünnepeljük, valamint átadjuk az idei KTE emlékérmeket. (A kuratórium szeptember 27-i döntése után a díjazottak kiértesítése megtörtént.)

A KTE tagjai a jövő hét közepéig megkapják postán a Programot és az őszi Hírlevelet is.

A világnapi pályázatra beérkezett pályaművek elbírálása jelenleg is folyik – a döntésig is megtekinthetők a beérkezett plakátok a világnap központi honlapján.

A helyezésekről a későbbiekben itt is hírt adunk. A zsűri most végzi a plakátok bírálatát. A zsűri tagjai: Dömsödy Andrea (OPKM, iskolai könyvtári referens), Kiss Katalin (IBBY titkára), Sándor Csilla (Csodaceruza szerkesztője), Seressné Barta Ibolya (debreceni könyvtárostanár), Szegedi Katalin (gyermekkönyv illusztrátor).

Üdvözlettel,

Bondor Erika
KTE elnök

Szólj hozzá!

*