Tájékoztatás a 2020. évi MKE emlékérem kitüntetés adományázásról

Tisztelt Tagtársak!

Kedves Kollégák!

„A Magyar Könyvtárosok Egyesülete – illetve szellemi elődje, a Magyar Könyvtárosok és Levéltárosok Egyesülete – megalakulásának 50. évfordulója alkalmából, 1985. március 13-án az egyesület elnöksége határozatot hozott a Magyar Könyvtárosok Egyesületéért Emlékérem (röviden MKE Emlékérem) alapításáról, melyet először a XVII. vándorgyűlésen adtak át. Azóta a szervezetek javaslatai alapján minden évben 5-6 arra érdemes könyvtáros kolléga veheti át a díjat. 1998 óta a díjazottak között van minden évben egy-egy határainkon túl élő könyvtáros, aki sokat tesz a Magyarországon élő és a határainkon túl élő magyar könyvtárosok közötti szakmai és emberi kapcsolatokért.” https://mke.info.hu/tevekenysege/dijak/mke-dijak/mke-emlekerem/

A 2020-as évben MKE Emlékérem kitüntetésben részesült szervezeti előterjesztésre:

Dr. Amberg Eszter
Haszonné Kiss Katalin
Dr. Kührner Éva
Nagy Gábor
Német-Baksa Judit

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Elnöksége és Tagsága nevében ezúton szeretnénk kifejezni elismerésünket és tiszteletünket, illetve szívből gratulálni minden kedves kitüntetettnek.

A díjak ünnepélyes átadására a járványhelyzet figyelembe vételével később meghatározott időpontban kerül sor, amelyről tájékoztatást fogunk majd adni.

Budapest, 2020. december 17.

Köszönettel és tisztelettel:

Barátné prof. dr. Hajdu Ágnes
az MKE elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe