Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Üzemeltető: Magyar Könyvtárosok Egyesülete 1827 Budapest Budavári Palota F épület mke@oszk.hu

A felhasználó köteles a szolgáltatást rendeltetésszerűen használni, más felhasználókkal szemben tiszteletteljesen viselkedni, tartózkodni a nem valós adatok megadásától, más felhasználókra nézve sértő tartalmaktól, megjegyzésektől. Az oldalak tartalmát szerzői jogi és egyéb jogszabályok védik. Az MKE honlapján és közösségi oldalain megjelenő bármely tartalomra történő hivatkozás a forrás pontos megjelölésével lehetséges.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy az MKE fenntarja a jogot, hogy törölje  vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik másokat zaklattak a megjelenített tartalmakkal, bármely más nyilvános felületen vagy módon. A felhasználó a szolgáltatás használatával kijelenti és szavatolja, hogy amennyiben az oldalon bármilyen jellegű szerzői jogvédelem alatt álló tartalmat hozzáférhetővé tesz, ezen adatok tekintetében a felhasználási jogokkal rendelkezik.

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete fenntartja a jogot, hogy jelen Felhasználási feltételeket módosítsa. A felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe