Javaslatkérés MKE emlékéremre – 2024

Kedves Kollégák!

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete a hagyományokat követve az idei évben is MKE- emlékérmet adományoz az egyesületi tevékenységben, könyvtárügyben érdemeket szerzett kollégáinknak.

Ezúttal is öt hazai és egy határainkon túli magyar könyvtárost szeretnénk megtisztelni az emlékéremmel.

Kérem, hogy az MKE-emlékéremre vonatkozó javaslataikat 2024. május 1-ig legyenek szívesek eljuttatni az MKE főtitkárához Istók Annához (istoka [kukac] gvkik.hu) és az MKE titkárságára e-mailben az (mke [kukac] oszk.hu) címre.

Fontos:
A javaslatokhoz kérem szépen kitölteni a mellékelt adatlapot, s külön kell megadni a kitüntetésre előterjesztett kolléga tevékenységének (egyesületi munka, szakmaipályafutás, publikációk) kb. egy oldalas leírását, méltatását. Kérjük a javaslattevő szervezet vagy egyesület nevét, a kapcsolattartó nevét és értesítési címét is, hogy az elnökség döntéséről minden érintettet tájékoztatni tudjunk.

Várjuk javaslataikat, felterjesztésüket és kérjük szíves együttműködésüket a határidő pontos betartásában: 2024. május 01.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe