Önkéntes munkalehetőség és részvétel a 2017. évi IFLA konferencián

Tisztelt Kollégák!

Kedves Tagtársak!

 

Az 1927-ben alapított IFLA (International Federation of Library Associations), a Könyvtári Egyesületek és Intézmények Nemzetközi  Szövetsége, a könyvtári érdekeket képviselő szervezetek vezető nemzetközi testülete, melynek jelenleg 1500 tagja van, a világ 150 országából.

 

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete 1938 óta tagja az IFLA-nak.

 

2017-ben a lengyelországi Wroclaw ad otthont az IFLA éves konferenciájának.

 

Az IFLA önkéntes munkalehetőség révén lehetőséget biztosít az éves kongresszuson való részvétel céljából külföldi könyvtárosok számára.

 

A pályázati feltételek és a részletek angolul az alábbi linken találhatóak meg.

 

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete ezúton ajánlja szíves figyelmükbe ezt a lehetőséget. Jó lenne, ha minél nagyobb számban jelentkeznének önkéntesnek, hogy ezzel is segítsük a lengyel egyesületet, de egyben különleges személyes élményben is legyen részük, és nem utolsó sorban olyan szakmai programokon vegyenek részt, amelyre sajnos ritkán nyílik lehetőség.

Kérem, hogy amennyiben visszaigazolják jelentkezésüket a helyi szervezők, akkor értesítsék a Titkárságot mke@oszk.hu, hogy esetleg valamilyen közös programot szervezhessünk akár Budapesten, akár Wroclawban.

 

Üdvözlettel:

 

Barátné dr. Hajdu Ágnes

az MKE elnöke

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe