Az MKE részvétele a XXIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

A XXIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál ez év tavaszán, 2016. április 21-től 24-ig immár 23. alkalommal kerül megrendezésre.

Idén is az igényes környezetet és színvonalas körülményeket biztosító Millenáris (Budapest II. Kisrókus u. 16-20.) lesz a Könyvfesztivál helyszíne, amelyen – a három és fél nap alatt – több mint 250 szakmai és közönségprogram, valamint sok tízezer – többnyire kedvezményes áron – megvásárolható kötet várja a látogatókat.

A fesztivál a világirodalom és a hazai szellemi élet kiemelkedő képviselői (25 ország közel 100 neves alkotója, 400 hazai és határon túli magyar író, tudós, művész) részvételével kulturális programok sokaságát kínálja: író-olvasó találkozók, felolvasások, dedikálások, irodalmi estek, könyvpremierek, művészkönyv-bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, koncertek, színházi bemutatók, kiállítások, filmvetítések várják az érdeklődőket.

A Magyar Könyvtárosok Egyesületének standja – a tavalyi évhez hasonlóan – a Millenáris B épületének (volt Jövő Háza) galériáján lesz (G3).

A stand melletti Könyvtáros Klubban a Magyar Könyvtárosok Egyesülete lehetőséget biztosít az MKE szervezeteinek, könyvtáraknak, kiadóknak és a szakmához közel álló egyéb intézményeknek saját programjaik megtartására.

A szervezeti vezetők megkapták a felhívást és a jelentkezési lapot.

Könyvtárak és könyvtáros egyesületek, illetve a szakmához közel álló szervezetek részére a felhívás és a jelentkezési lap a linkek segítségével olvashatóak és letölthetők.

A Könyvtáros Klubban tartandó programok (a program címe, előadója, moderátora, szervezője) olvashatóak lesznek a könyvfesztivál programfüzetében, valamint a könyvfesztivál (www.bookfestival.hu) és az MKE honlapján.

Könyvtárosoknak és a Könyvtáros Klub programjain résztvevőknek a programot részletező, ingyenes meghívókat tudunk juttatni. A meghívók az MKE Titkárságán vehetők át – előreláthatóan április elején (időben küldünk értesítést a Katalisten és az MKE honlapján).

Mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk a Könyvtáros Klub szakmai programjaira és a könyvtáros standhoz!

 Gerencsér Judit

az MKE főtitkára

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe