Az MKE részvétele a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

A XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2014. április 24-től április 27-ig kerül megrendezésre a Millenárison (Budapest II., Kisrókus u. 16-20.).

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete április 25-én, pénteken 10.30 órai kezdettel Gyerekek – irodalom – gyermekirodalom címmel tartja rendezvényét (részletesen ld.itt).

Az MKE standja – a tavalyi évhez hasonlóan – a Millenáris B épületének (volt Jövő Háza) galériáján lesz (G3).

A stand melletti Könyvtáros Klubban az MKE lehetőséget biztosít saját szervezeteinek, könyvtáraknak és kiadóknak önálló programok rendezésére (részletesen ld. itt).

A könyvtáros programok olvashatóak lesznek a könyvfesztivál programfüzetében, valamint a könyvfesztivál honlapján (www.bookfestival.hu) is.

 Kedves Kollégák!

Megérkeztek az MKE titkárságára a könyvfesztiválra ingyenes belépést biztosító meghívók, amelyek tartalmazzák az Magyar Könyvtárosok Egyesületének szervezésében megvalósuló valamennyi programot.

A meghívókat az előző évek gyakorlatához hasonlóan a könyvfesztiváli beléptető kapuknál el fogjuk helyezni a fesztivál mindhárom napján (április 25-27.), s mindenki átveheti, aki jelzi, hogy a Könyvtáros Klub programján akar részt venni.

Aki már most szeretné megkapni a meghívót, átveheti az MKE titkárságán (OSZK 4. em. 439. szoba). Molnár Jánosnét vagy Hantal Zsófiát kell keresni előzetes telefonos egyeztetés után (1-311-8634).

Mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk az MKE szervezésében megvalósuló programokra és a könyvtáros standhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe