MKE – KSH együttműködés a népszámlálás sikerességéért

Kedves Tagtársak!

Egyesületünk együttműködési megállapodást kötött a KSH-val. Ennek keretében azt vállaltuk, hogy segítjük a lakosságot a népszámlálással kapcsolatos tájékoztatásban és elősegítjük az állampolgárokat abban, hogy minél többen válasszák a népszámlálási kérdőív internetes kitöltési változatát.

Bárki kitöltheti a népszámlálási kérdőívet elektronikusan akár otthonról, akár egy közkönyvtár internetes számítógépéről. A népszámlásnak mindannyian alanyai leszünk. Ha nem az elektronikus adatszolgáltatást választjuk, akkor a népszámlálási kérdezőbiztosoknak kell ajtót nyitnunk, és kell felelnünk a kérdésekre.

Tisztelt Tagtársak! Járjunk jó példával! Kérem minden tagtársamat, hogy lehetőség szerint maga és családja adatait mindenképpen internetes adatszolgáltatással adja meg. Kérek minden tagtársamat, hogy szélesebb családi körben és lakókörnyezetében is kezdeményezze az internetes adatszolgáltatás teljesítését, akár úgy is, hogy személyes segítséget nyújt annak megoldásában.

Az adatszolgáltatás időszaka: 2011. október 1. – október 16.

Az e-népszámlálás honlapja: http://www.enepszamlalas.hu

Az adatszolgáltatáshoz szükséges tudnivalókat az útmutató tartalmazza.

Fehér Miklós

főtitkár

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe