Új iskolai könyvtárat üdvözlünk :)

Bejegyzés ideje: 2007. november 20., kedd. Kategória: Hírek,Iskolai könyvtárak. Szerző: konyvtarostanar

Az irigylésre méltó fotókat Csüllögné Bogyó Katalin közreműködésével Mórahalomról tesszük közzé, az új iskolai könyvtárról. De jó volna a közeljövőben egyre több ilyen iskolai könyvtárat bemutatni a blogon!… 🙂

Mórahalom2  Mórahalom3  Mórahalom4

 

Mórahalom1  Mórahalom5  Mórahalom6


 

11 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Új iskolai könyvtárat üdvözlünk :)'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Új iskolai könyvtárat üdvözlünk :)'.


  1. 2007. november 25., vasárnap | 00:31

    […] mórahalmi új iskolai könyvtárról a Könyvtárostanárok blogján olvashatunk képekkel szöveggel. […]

  2. Cs. Bogyó Katalin szerint...

    2007. november 23., péntek | 12:34

    Kedves Klári, Zsóka!
    A mórahalmiak nevében is nagyon köszönöm! Zsóka, neked küldöm az elérhetőségeket, s hajrá, sok sikert!
    Kata

  3. zsoka szerint...

    2007. november 23., péntek | 09:16

    Ez nagyon szép. És láttam a jövő könyvtárát, vagyis Ádám 2.0-ját az interneten ide illesztem az elérhetőségét: http://www.origo.hu/techbazis/internet/20071119-konyvtar-20-kaveval-az-iwiwen-msnen.html
    Most félegyházán is lesz lehetőség valami hasonlóra. De mi még most szedjük össze az elképzeléseinket. Szeretnénk a 2.0-t is beleötvözni, és szeretnénk, ha olyan szép lenne, mint a Mórahalmi. Kata, ha a mórahalmiak elérhetőségét el tudod nekem küldeni, akkor légy szíves tedd meg, mert szeretnék velük konzultálni, azt nem tudom hogy lesz-e időm elmenni. És Ádám: kérlek, ha tudod Baranyi Flóra elérhetőségét, akkor add meg nekem, és valószínű, hogy Rád is szükségünk lesz.
    Tehát nagyon örülök, hogy ilyen példákat láttam, mert látom, hogy jó úton járunk.
    És még egy jó dolog: nem minden esetben rossz ez a fránya iskolaösszevonás, – mert hogy ez a rekonstrukció nem ám a közgémben lesz, hanem a város legnagyobb szakképzőjében. És mivel “engedték”, hogy az összevont dokumentációját megcsináljam – és el is fogadták, hogy amit csinálok az jó lesz, biztos hogy meg fognak kérdezni, legalább is igyekszem úgy sündörögni, hogy megkérdezzenek.
    zsoka (közgé Kiskunfélegyháza – a szélmalom-harcos)

  4. Szakmári Klára szerint...

    2007. november 22., csütörtök | 09:42

    Kedves Kata! Kedves Kollégák!
    Nagyon nagy örömmel nézegettem a képeket! Fantasztikus, hogy milyen vonzó, gyerekbarát hely! Sajnálom, hogy nem vagyok mórahalmi…! Tekintsük úgy ezt a könyvtárat, mint első fecskét a megújuló Magyarország program keretében!!! Talán-talán…rajtunk is múlik! És nefeletsük el, mindig vannak 0 Ft-os Ötletek! Sokszor a “meglelkesítés” is hoz változást, neadj Isten, csodát! Üdv és gratuláció Katának! Most már jöjjenek a használók!

  5. Cs. Bogyó Katalin szerint...

    2007. november 21., szerda | 09:04

    Igen, csakugyan annyira lemaradtam a fotózással, hogy még a saját kollégáimról sem készítettem képet – ezért a nagy üresség.
    Amúgy a könyvtár szerda kivételével reggeltől este fél 6-ig (!) van nyitva, s gyakorlatilag 6 éves kortól a felnőttképzési tanulókig fogad használókat. Azt nem tudom, hogy szervezetten, tehát könyvtárhasználati órán, vagy könyvtárhasználatra épülő szakórán mennyira használják az IKT eszközöket, de remélem, hogy kihasználják a szuper lehetőségeiket.

  6. Sándorné Milbacher Kinga szerint...

    2007. november 21., szerda | 09:02

    Fantasztikus, otthonos légkörű könyvtár! Gratulálok hozzá!
    Sándorné M. Kinga
    Kaposvár

  7. könyvtárostanár szerint...

    2007. november 21., szerda | 02:19

    Igen, a fotókban az a furcsa, hogy sehol egy lélek, mert Kata egy értekezlet után fényképezte körbe, amikor a rendezvény miatt – gondolom – zárva voltak. De én már látom lelki szemeim előtt, ahogyan a gyerekek “belaknak” egy ilyen kellemes helyet! Az eszközöket sem féltem a beporosodástól… 🙂

  8. Paszternak szerint...

    2007. november 20., kedd | 15:59

    Remélem lesznek használva és kihasználva az eszközök… 🙂

  9. könyvtárostanár szerint...

    2007. november 20., kedd | 15:56

    Kedves Kata és Gondnok, köszönjük mindkettőtöknek! 🙂

  10. Cs. Bogyó Katalin szerint...

    2007. november 20., kedd | 15:54

    Ebben a gyönyörű könyvtárban jártunk november 8-án Csongrád megyei könyvtárostanárok. A könyvtár szenzációs informatikai felszereltségű: a számítógépeken kívül projector, nagy beépített vászon, komplett házimozi szintű hangosítás, biztonsági kamerák is tartoznak hozzá. Az utolsó PHARE pályázatból sikerült mindezt megvalósítaniuk 2006-ban. De a képek magukért beszélnek, az egész terem tágas, tagolható és nem utolsó sorban rendkívül barátságos, csalogató. 🙂 Mi nagyon jól éreztük magunkat, s egészen bizonyos, hogy a könyvtár rendszeres használói is így vannak vele!

  11. Gondnok szerint...

    2007. november 20., kedd | 15:21

    A képek egy “display: block” miatt jelentek meg folyton egymás alatt. Javítva.

Szólj hozzá!

*