Zenei könyvtári ismeretek III. – Feltárás, tájékoztatás – új technológiák a zenei könyvtárakban

A Könyvtári Intézet (akkreditációs lajstromszám AL-1919, felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0258-04) 2015. tavaszára meghirdeti 60 órás akkreditált továbbképzési programját Zenei könyvtári ismeretek III. – Feltárás, tájékoztatás – új technológiák a zenei könyvtárakban (50831-2/2014/KOZGYUJT) címmel.

A tanfolyam időpontja: 2015. március 9., 10., 11., 12., 16., 17., 18., 19.
Jelentkezési határidő: 2015. február 23.

Részvételi díj: 50.000,- Ft

A tanfolyam 60 órás, 2×4 napos.
A tanfolyam helyszíne: Könyvtári Intézet 1827 Budapest, Budavári palota F. ép.

A tanfolyam oktatói: Bándoli Katalin, Csopaki Orsolya, Dalos Anna, Gócza Gyuláné, Gulyásné Somogyi Klára, Illyés Boglárka, Iszály György Barna, Kiss Katalin, Kocsis Géza, Ősze Mária, Pávai István, Sárközi Andrea, Sigrai László, Simon Géza Gábor

Kérjük, a tanfolyam leírásánál (http://ki.oszk.hu/content/enei-k-nyvt-ri-ismeretek-iii-felt-r-s-t-j-koztat-s-j-technol-gi-k-zenei-k-nyvt-rakban) található „Jelentkezési lap” feliratú linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).

További információ: Gaálné Kalydy Dóra; tel: 224-3876; e-mail: gaald@oszk.hu

A tanfolyam leírása
A program célja, hogy összefoglalja a könyvtárak zenei dokumentumainak feldolgozására vonatkozó speciális ismereteket, és bemutassa a zenei könyvtárak tájékoztató munkája számára kínálkozó IKT-lehetőségeket. A résztvevők a gyakorlatban sajátítják el a zenei anyagok formai és tartalmi feltárásához és az információszolgáltatáshoz szükséges kompetenciákat. Jártasságot szereznek a digitális zenei dokumentumok, a legfontosabb hazai és nemzetközi zenei adatbázisok használatában, képesek lesznek magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani. A program a Zenei könyvtári ismeretek elnevezésű továbbképzés 3. modulja.

Kategória: Hír | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*