Corvina kiállítás az OSZK_ban

Meghívó a Corvina kiállításra!

Tisztelt Tagtársaink!

Az MKE Műszaki Könyvtáros Szekciója szakmai vezetéssel egybekötött látogatást szervez az OSZK ban most megnyílt az eddigi legteljesebb CORVINA könyvtár budai műhelye című kiállítás megtekintésére.

Az eddig legteljesebb Corvina kiállítás néhány remekműve

„Számos pompás corvina és más díszkódex érkezett a világ különböző pontjairól, New Yorkból, Párizsból és a Vatikánból valamint a hazai gyűjteményekből a Széchényi Könyvtárba, A kiállítás Mátyás király messze földön is híres corvináit és a budai műhely páratlan alkotásait is bemutatja.”

2018 november 28-án délután 16 órától

A nemzeti könyvtárnak a Budavári Paloták F. épületében a VI szinten lévő kiállító termeibe.

A kiállítást bemutatja és szakmai vezetéssel végig kísér bennünket Földesi Ferenc az OSZK Különgyűjteményi Tárainak igazgatója, neves történész, így várhatóan igen érdekes és izgalmas újdonságokat feltáró élményekben lesz részünk.

Továbbá érdemes e napra több szempontból is odafigyelnünk, mert délelőtt 10 órától kezdődik a ”GDPR alkalmazása a magyarországi könyvtárakban” című konferencia is, amely 13 óráig fog tartani.
Lásd:                 részletesebben a külön feltett Meghivo_GDPR-2018-11-28!

Azoknak pedig, akik jelentkeznek az MKSZ adventi útjára Bécsbe a Monet kiállítás meglátogatására, (Lásd: részletesen itt Meghívónkban) szintén 2018. november 18-án du 14 óra és 16 óra között személyes befizetési lehetőséget biztosítunk, az OSZK-ban a főbejárat melletti büfénél várják az érintett tagtársainkat, kollégáinkat és érdekelődő ismerőseinket, Fazekas Jutka és Antal Elli vezetőségi tagjaink.

Minden érdeklődő tagtársunknak, kollégánknak és ismerőseinknek élményekben gazdag napot kívánunk, várva minél nagyobb létszámú megjelenésüket.

Nagy Zoltán                                      Pastyik Endre
Elnök                                                  Titkár

Lásd még OSZK-ban is

 

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Kiállítások, Meghívó, OSZK
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*