Informatio Scientifica – Informatio Medicata konferencia

Dr.Palotay Mária szekció elnök

Dr.Palotay Mária szekció elnök

Idén 11. alkalommal vettünk részt az Egyetemi Könyvtárigazgatók Kollégiuma, a Magyar Orvosi Könyvtárak Szövetsége és a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtára által szervezett Informatio Scientifica – Informatio Medicata konferencián 2014. szeptember 25-26. között. A szekciónkba tartozó orvosi könyvtárosok számára ez a rendezvény az év legfontosabb szakmai találkozóhelye. Alkalom arra, hogy bővíthessük már meglévő ismereteinket, tudásunkat.

Kovács Beatrix a GYEMSZI munkatársa tájékoztat az MKSZ pultnál

Kovács Beatrix a GYEMSZI munkatársa tájékoztat az MKSZ pultnál

Idén az Open Access – Open Science témáját ismertük meg a kiadók, szolgáltatók és könyvtárosok szemszö-géből. Az előadások előtt, a szünetekben pedig végre személyesen találkozhattunk egymással.

Idén először nyílt lehetőségünk arra, hogy az MKE, a Műszaki Szekció és kórházi könyvtárakat koordináló GYEMSZI Or-szágos Egészség-tudományi Szakkönyv-tára kiadványait, szolgáltatásait a nagy kiadók mellett mi is bemutassuk.

Kiadványok az MKSZ tájékoztató asztalán

Kiadványok az MKSZ tájékoztató asztalán

Információs pultunk hamar találkozó hely lett, külön öröm volt azt tapasztalni Nagy Zoltán elnök úrral, hogy 4 új egyesületi tagsági kérelmet töltöttek ki a kollégák.

Kovács Beatrix

Ismertetés a Semmelwes Egyetem honlapján:
http://lib.semmelweis.hu/app/getFile&id=2165

A bejegyzés kategóriája: GYEMSZI - Országos Egészségpolitikai Szakkönyvtár, Hírek, Informatio Medicata, Konferenciák, Könyvfesztivál
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*