Felhívás a tagdíjbefizetésre

Kedves Tagtársaink!

Az MKE-ben  a tavalyi év során bekövetkezett szervezeti és gazdálkodási tevékenységünket érintő változásokról a különböző információs csatornáinkon már bizonyára mindenki kapott hírt. E változásnak hatása van gazdálkodásunk alapjára, a tagdíjakra is, melyek összegét 2013. végén az évzáró rendezvényünkön szavazta meg a tagság.

E szerint a Műszaki Szekciónál, 2014. január 1-étől az alábbiak szerint alakul a fizetés összege alapján megállapított, ún. sávos éves tagdíjak összege, amely magában foglalja a regisztrációs díjat és az MKE tagdíjat is.

Bruttó havi fizetés (nyugdíj):

Nyugdíjas, tanuló, határon túli  könyvtáros:                                       3.600 Ft
0-150.000 Ft-ig:                                                                                            6.000 Ft
150.000-200.000 Ft-ig:                                                                              8.400 Ft
200.000 Ft felett:                                                                                        12.000 Ft

A második helyen regisztráltak tagdíja (az MKE más szervezetinél már befizették az éves tagdíjukat, de nálunk is rész kívánnak venni a szervezeti életben):

Aktív, munkában álló könyvtáros :                                                          3.000 Ft
Nyugdíjas könyvtáros:                                                                                  1.500 Ft

Minden új tagnak, aki eddig még nem rendelkezett kártyával, vagy most újat kér, a tagdíjon kívül 500 Ft előállítási költséget is be kell fizetnie.

Felhívjuk kedves tagtársaink figyelmét arra is, hogy az ingyenes múzeumi belépésre jogosító bélyeg február utolsó napjával lejár, március 1-től már csak az új, 2014-re befizetett tagdíjak  nyomán  kiadott bélyeget fogadják el a múzeumok térítésmentes belépésre. Az új kártyák és tárgyévi bélyegek elkészítése kb. 1 hónapot vesz igénybe, ezért javasoljuk a kollégáknak, hogy igyekezzenek lehetőleg február 15-ig  a tagdíj befizetéseiket rendezni.

A gazdálkodás változása miatt a tagdíjat az MKE Műszaki Könyvtáros Szekció folyószámlájára, 2014. évi tagdíj megjelöléssel az

OTP 11708001-20102568 számla­számunkra átutalással,
illetve személyesen az OTP fiókokban történő befizetéssel lehet  rendezni.

Kérjük kedves tagtársainkat, hogy tagdíjukat NE postán adják fel, mert a magas költségek mellett ez a befizetők nevének azonosítását sem teszi lehetővé. A központi gazdálkodásra történő áttérés miatt idén már sajnos csekkeket sem tudunk adni.

A tagdíj befizetések ügyében a fentieken kívül a szokásos módon Fenyves Mártához is  lehet fordulni, az 1149 Budapest, Pillangó park 16/D, V. em. 29 címen, vagy a  36-1-364-1059 telefonszámon történő előzetes időpont egyeztetés útján.

Előre is köszönjük mielőbbi szíves ügyintézésüket,

Nagy Zoltán             (email: znagy@oszk.hu)
elnök

A tagdíj fizetésének ügyében fordulhatnak még Fenyves Mártához a 1149 Budapest, Pillangó park 16/d V.29. címen, vagy a 364-1059 telefonszámon.

Befizetési határidő: 2014.február 15.

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Rólunk
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*