Meghívó az MKSZ 2013 évi LUCA napi taggyűlésére

ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ AZ MKSZ LUCA NAPI  TAGGYÜLÉSÉRŐL

 Luca

Rászletes beszámoló

Az ez évi beszámoló taggyűlésünk azért is bír külön nagy jelentőséggel, mert  több mint negyedszázados működési rendünkben  a jövő évtől, amikor a a bíróság elfogadja az MKE új alapszabályzatát, nálunk is  lényegi változások fognak bekövetkezni a  szervezeti életünkben és gazdálkodási rendszerünkben.

Ehhez az MKSZ nek is új  SZMSZ-t kell elfogadnia, melynek során változni fog az eddig önálló adószám alapján működött pénzügyi tevékenységünk is. Ugyanakkor tovább kívánjuk folytatni sokrétű szakmai, munkánk konferenciáink  továbbá  a kulturális rendezvényeink megszervezését is.

Ez teszi lehetővé az immár több mint 40 éve jellemző és sok helyen ismert „ műszaki szekciós” tevékenységünk tovább élését is.

Ehhez és ezért erre a taggyűlésre jó előre készülve minél nagyobb létszámban kell eljönnünk, amelyet kérünk és várunk minden kedves tagtársunktól  és barátainktól is.

UGYANAKKOR szokásunkhoz híven az évi programjainkról is  színes és élménygazdag beszámolót kívánunk adni. Ebből is kiemelve az őszi tanulmányi utunkat a  délvidéki BÁNÁTBA ÉS VERSECRE barangolva ahol a mi közreműködésünkkel is megszervezére került a Herczeg Ferenc születése 150 évfordulója alkalmából  a Verseci Petőfi Sándor Kultúregyesülettel és a Zentán működő Vajdaság Magyar Művelődési Intézettel együtt  rendezett konferencia..

Az MKE Műszaki Könyvtáros Szekciója több évtizedes hagyományainak megfelelően idén is Luca napon:

 2013. december 13.-án du .14 órától

tartja beszámoló taggyűlését és szokásos évzáró kulturális rendezvényét, melynek helyszíne: OSZK, VIII. emelet, Társalgó terem.

Program:

I. 14.00 órától, határozatképtelenség esetén 14.30-tól kb. 15.45-ig MKSZ tagoknak:
–         Titkári beszámoló
–         Elnöki beszámoló
–         Tanácsi képviselői
–         Ellenőrző bizottsági jelentés
–         Rendkívüli taggyűlés az MKE szervezeti átalakulásának következményei
miatt

SZÜNET

II. MKSZ tagoknak,  utastársainknak és  más érdeklődő barátainknak 16.00-19.00 óráig:

–         Karácsonyi kulturális program
–         Képes beszámoló a szeptemberi dél-bánáti és verseci kirándulásról

A klubdélután büféje batyu alapon történik, kérjük vállalkozó szellemű és ügyes kezű tagtársainkat, hogy egy kis sós vagy édes finomsággal tegyék kellemesebbé az együtt töltött időt.

Kérjük szépen, hogy akik részt vettek a kiránduláson és fényképeket, filmfelvételeket készítettek, hozzák ezeket magukkal, hogy közösen újra átéljük az ott szerzett élményeket. A beküldött képekből, élménybeszámolókból szeretnénk most is egy szép összeállítást készíteni. A képanyagot és a rövid írásokat Tolnai György, a tolnaigy@gmaial.com e-mail címre várja.

MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK!

Az MKSZ vezetősége nevében:
Nagy Zoltán
elnök

Részletes beszámoló

MKSZ honlapunk egyszerű elérése:
http://mke.info.hu/muszaki/

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Közgyűlés, Luca nap, Meghívó
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*