Beszámoló a Luca napi rendezvényről

     Az OSZK nyolcadik szintjén a klubteremben zajlott le a az MKSZ régóta híressé vált Luca napi rendezvénye keretében az évzáró beszámoló  taggyűlés is  2012. december 14.-én.
A megjelent tagságot Nagy Zoltán elnök köszöntötte, majd elkérte Maráczi Lászlónét a létszám ellenőrzésére.
Ezt követően Dr. Füredi Mihályt  a taggyűlés megválasztotta levezető elnöknek, továbbá Balogh Margitot jegyzőkönyv vezetőnek, Fazekas Gábornét és  Hámori Mártát a jegyzőkönyv hitelesítőnek.

Wittinghoff Judit titkári beszámolóját tartja

Ezután elhangzottak a  beszámolók

Wittinghoff Judit titkári beszámolója
Nagy Zoltán  elnöki beszámolója
– Földi Erika Ellenőrző Biz elnöki beszámolója
Dettai Eleonóra a Tanács képviselői beszámolója

A beszámolók felett tartalmas vita bontakozott ki, melyben többek között Balogh Margit, Dr. Hajagos Ferenc.  

Farkas István tájékoztat a pénzügyi kérdésekről

Farkas István a Pedro KFT testületi tagja értékelte a várható pénzügyi  változtatások hátrányait, előnyeit, valamint az ezzel kapcsolatban felmerülő és megoldandó problémákat.
Az elnöki válaszadás keretében megállapodás született arra nézve, hogy az MKSZ fenntartja a Szervezet-fejlesztési Bizottsághoz benyújtott módosító javaslatait.
Ezt követően szavazás  következett a Beszámolókról, a kiegészítésekről.  Miután az MKSZ tagsága  jelentős többséggel megszavazta a beszámolókat, Dr. Füredi Mihály bezárta a taggyűlést.

A taggyűlés résztvevői

Az MKSZ vezetése elismerését fejezte ki két tagtársunknak Fenyves Mártának és Tolnai Györgynek az 2012 egész évében végzett önzetlen munkájáért.

Fenyves Márta köszöntése

Tolnai György kitüntetése

A hivatalos taggyűlési rész után kezdetét vette a Luca napi programunk. Bemutatásra kerültek a tagok által hozott remekmívű “sütemény- és torta költemények”. A vélemény-nyilvánítást alapos kóstolgatás előzte meg.

 

A rövid szünet után kezdetét vette az élménybeszámoló program

Tolnai György  képes-hangos összeállítást mutatott be az MKSZ Délvidék – Al-Duna-i útjáról, amelyet Nagy Zoltán hangos útikalauza kísért végig a közel másfél órás műsoron át.
Több tagtársunk elhozta a saját fényképeit is. A képek körbe jártak, amely által még csoportos beszélgetésekben megelevenedtek a közös élmények. Ezután Tolnai György tagtársunk szinte mindenkinek kezébe adott néhány fényképet, amely jelentős sikert aratott.

Beszélgetés az uti élményekről

Végül sütemény „ remekek”szerény jutalmazásával és azok teljes elfogyasztásával zárult az MKSZ 2012 évi  Luca napi rendezvénye.

 

Sütemény remekművek bemutatója

 

Meghívó

A bejegyzés kategóriája: Al Duna 2012, Közgyűlés, Luca nap, Rendezvények
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*