Meghívó az MKSZ LUCA napi taggyülésére

ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ AZ MKSZ
LUCA NAPI TAGGYÜLÉSÉRŐL

 

Luca

Az idei beszámoló taggyűlésünk azért is bír külön jelentőséggel, mert ezen alkalommal kell határoznunk az MKSZ további működésének formájáról. Ez azt jelenti, hogy  az MKE új központi gazdálkodási elképzelése az MKSZ-nek lehetővé teszi-e az immár több mint 40 éve jellemző saját tevékenységeinek továbbélését és finanszírozását. Ha pedig nem, akkor az önálló szervezeti élet útját kell-e választanunk?
Ezért erre a taggyűlésre jól felkészülve kell minél nagyobb létszámban eljönnünk.

A Luca napi taggyűlésünket előreláthatólag

 2012. december 14-én du .13.30-tól

tervezzük megtartani az OSZK-ban a  VIII. szinten lévő Társalgó helységben.

Beszámoló a Luca napról

Szokásos módon az évi színes programjainkról is számot kívánunk adni , így kiemelten az  Őszi  tanulmányi utunkról KÉPES és ékes illetve ÉTKES beszámolókkal. Azaz ehhez szép fényképeket, cdéket, dvd-éket , videokat és finom süteményeket kérünk az utazáson résztvevő kollégaink részéről beküldeni illetve  majd a LUCA napjára magukkal hozni..

A fényképek javából egy összeállítást is kívánunk elkészíteni Tolnai Gyuri barátunk szerkesztésében.. Ehhez mintául szolgálhat a honlapunkra már eddig feltett kép és szöveg anyag, amely elérhető :

http://mke.info.hu/muszaki/2012/10/08/beszamolo-az-al-duna-szakmai-utrol/

Minden egyes meglátogatott helyről egy egy rövid, írásos  „cikkecskének” és további képeknek is nagyon örülnénk és köszönettel vennénk ha elküldenétek az alábbi email címekre tolnaigy@gmail.com és másolatban  znagy@oszk.hu

VÁRJUK MINÉL TÖBB CIKK ÉS KÉP BEKÜLDÉSÉT

MKSZ honlapunk egyszerű elérése:

http://mke.info.hu/muszaki/
A bejegyzés kategóriája: Hírek, Luca nap, Meghívó
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*