Programajánló

Posted by zondaz - augusztus 14th, 2013

Képeslapok a régi Debrecenről

Dr. Nagy Attila és
Bencze Tamás gyűjteményéből

kep_5

2013. augusztus 1. 16.30 óra
Méliusz Juhász Péter Könyvtár, Debrecen

Ex libris. Metszetek Boccaccio születésének 700. évfordulójára

A kiállított ex libris-metszetek az alkalmi látogató és a szakavatott Boccaccio-életmű ismerői számára egyaránt bemutatják a nagy irodalmár életének jelentős állomásait, helyszíneit, valamint illusztrálják műveinek részleteit. A tárlat ismeretterjesztő jelleggel magába foglalja az ex libris történetét és készítési technikáit.

 kep_3

2013. augusztus 31-ig
Országos Széchényi Könyvtár

 

Kertmozi-sorozat
A   félelem megeszi a lelket ; R.: R.W. Fassbinder, 1974,

Emmi   nyugdíjas takarítónő. Egy kocsmában megismerkedik a nála jóval fiatalabb   marokkói vendégmunkással, a kirobbanóan férfias Alival. Egymásba szeretnek,   ám a külvilág gyűlölködésével és értetlenségével találják szembe magukat.   Fassbinder giccsbe hajló melodrámája a társadalmi konvenciókról.

 kep_4

2013. szeptember 2.
Szimpla Kert, Budapest

 

INFORMATIO SCIENTIFICA – INFORMATIO MEDICATA

A tudományos szekcióüléseken, szakmai előadásokon és workshopokon kívül társasági program is várja a felsőoktatási és orvostudományi információszolgáltatás újdonságai iránt érdeklődőket. A konferenciát 2 napos szakmai kiállítás kíséri, ahol a résztvevők személyesen is találkozhatnak a hazai és külföldi kiadók és tartalomszolgáltatók képviselőivel

kep_2

2013. szeptember 26-27.
Semmelweis Egyetem Központi Könyvtára, Budapest

 

E-mail marketing konferencia

A programban ismert és neves szakértőktől hallhat naprakész tippeket, trükköket, hasznos tanácsokat az e-mail jövőbeni trendjeiről, felhasználói szokásairól, valamint annak hatékony alkalmazásáról.

 kep_1

2013. szeptember 13.
Danubius Hotel Gellért , Budapest
http://www.emailmarketingkonferencia.hu/

 

Jazz koncertek minden csütörtökön, pénteken és szombaton

A Budapest Music Centert (BMC) 1996-ban alapította Gőz László. Elsődleges célja egy olyan zenei információs központ kialakítása volt, amely összegyűjti és nemzetközi viszonylatban is hozzáférhetővé teszi amagyar klasszikus és jazz zenészek, valamint a magyar kortárs zenedarabok adatait.

 kep_6

Budapest Music Center

összeállította:  Demecs Éva,
BCE KK könyvtárosa,
az MKE Társadalomtudományi Szekció vezetőségi tagja

Comments are closed.

Blog Home