KÖNYVFESZTIVÁL 2013.

Posted by zondaz - március 24th, 2013

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2013. április 18-tól 21-ig kerül megrendezésre.

A Könyvfesztivál – szakmánkat érintő – legsikeresebb programjai közé tartoznak a Könyvtáros Klub keretében zajló bemutatók, konferenciák, melyek a rendezvény indulása óta minden évben a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) szervezésében valósulnak meg.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket, vegyenek részt közreműködőként, illetve látogatóként idén is a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Könyvtáros Klubjának programjában.

A Könyvtáros Klub helyszíne és a Magyar Könyvtárosok Egyesületének standja – az elmúlt évek gyakorlatától eltérően – a B épület (volt Jövő Háza) galériáján lesz. Mind a Könyvtáros Klubban, mind a standon lehetőség lesz a kiadók és a könyvtárosok közötti jó kapcsolat elmélyítésére, egymás munkájának, a jövő kihívásainak jobb megismerésére.

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivállal kapcsolatos részletesebb információkat a www.bookfestival.hu oldalon olvashatnak. A Könyvtáros Klub programja február végére véglegesedik, ezt követően olvasható lesz a Magyar Könyvtárosok Egyesülete honlapján is (mke.info.hu).

Kérdéseikkel forduljanak a Könyvtáros Klub szervezőjéhez, Nagy Anikóhoz (nagy.aniko0205@gmail.com), illetve az MKE titkárságához (Molnár Jánosné mke@oszk.hu).

Résztvevőként, látogatóként is mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk!

Nagy Anikó könyvfesztiváli projektmenedzser
Magyar Könyvtárosok Egyesülete

Comments are closed.

Blog Home