Lőrincze Lajos iskolai könyvtárbővítési pályázat

Bejegyzés ideje: 2011. január 26., szerda. Kategória: Pályázatok. Szerző: cs.-bogyo-katalin

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Lőrincze Lajos iskolai könyvtárbővítési pályázat

A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki iskolai könyvtárak bővítésére, szótárállományának gyarapítására.

A pályázat célja: A magyarországi oktatási intézmények könyvtárainak ellátása a magyar nyelv új, korszerű szótáraival. 

A pályázható szótárak listája: 1. Értelmező szótár+, 2. Etimológiai szótár, 3. Idegenszó-tár, 4. Magyar közmondások nagyszótára, 5. Keresztnevek enciklopédiája, 6. Családnevek enciklopédiája, 7. Növénynevek enciklopédiája, 8. Kiejtési szótár, 9. Alakzatlexikon, 10. Stilisztikai lexikon, 11. Magyar értelmező szótár diákoknak, 12. Nyelvművelő kéziszótár (Letölthető pályázati űrlap)

A TINTA Könyvkiadó kötelezettségvállalása: A TINTA Könyvkiadó kötelezettséget vállal, hogy a pályázó intézmények által pályázott könyvek árának felét 2,5 millió forintig támogatásként átvállalja.

A pályázat érvényességi köre: A pályázaton részt vehet minden Magyarországon működő alsó- és középfokú tanintézet.

A pályázati kedvezmény alsó és felső határa: Legalább 3 szótár beszerzése a TINTA Könyvkiadó Magyar Nyelv Kézikönyvei sorozatából. Egy oktatási intézmény 10.000 és 100.000 Ft közötti támogatást igényelhet.

A pályázat időtartama: A Lőrincze Lajos iskolai könyvtárbővítési pályázatra 2011. február 1-től 2011. február 28-ig nyújtható be pályázat. A pályázat kiírója a határidőn túl beérkező pályázatokat nem fogadja el.

A pályázat lebonyolítása: A pályázaton induló oktatási intézény a pályázatba bevont szótárak közül az arra rendszeresített pályázati űrlapon megrendel legalább 3 szótárat, bejelöli, hogy postai utánvéttel vagy átutalással kíván fizetni. A kitöltött pályázati űrlapot eljuttatja a TINTA Könyvkiadóba. A kiadó elküldi a megrendelt szótárakat az oktatási intézménynek, elhelyezve a csomagban a számlát.

Budapest, 2011. január 24.

Kiss Gábor igazgató, főszerkesztő

A pályázat letölthető a www.tintakiado.hu/palyazatok  elektronikus címről.

Letölthető pályázati űrlap

Szólj hozzá!

*