Egy – nem könnyű – nyári olvasmány

Bejegyzés ideje: 2010. július 27., kedd. Kategória: Amit a könyvtárostanár olvas,Olvasás. Szerző: cs.-bogyo-katalin

Az Amit a könyvtárostanár olvas c. rovatunkba kolléganőnk, Szlávik Jánosné Zsóka küldte az alábbi ajánlót Fekete Zsolt Plusz végtelen, mínusz végtelen című, 2009-ben magánkiadásban megjelent “napló-regényéről”.

Kedves Kollégák!

Tudom, hogy ha őszies is az idő, de lassan a nyárra készülődik mindenki és ehhez könnyű nyári olvasmányokra van szükség.

Hát én nem ilyet ajánlok, de aki elolvassa Fekete Zsolt: Plusz végtelen, mínusz végtelen című könyvét, annak egy új világ tárul majd fel.

Napjaink “sznobizmusaként” kezelik, hogy valaki depressziós, pláne ha még pánikbeteg is. Márpedig a szerző mániás depresszióban szenved fiatalkora óta. Idén jutott el oda, hogy legyőzve önmagát, leírja a vízióit, életének mániás vagy depressziós szakaszait minden kendőzés nélkül. És ehhez nagy bátorság kellett. Az ő részéről és a szülei, főleg Édesanyja részéről. De jó okuk volt rá: segíteni szeretnének azoknak, akik nem mernek erről még beszélni sem, nemhogy írni., Ha valaki elkezdi olvasni a Könyvtárellátónál is kapható könyvet, garantálom, hogy nem tudja majd letenni. És az is biztos, hogy más szemüveg lesz rajta, ha legközelebb ezzel a betegséggel találkozik.

Üdvözlettel, Szlávikné Zsóka

Szólj hozzá!

*