eTwinning

Bejegyzés ideje: 2010. július 04., vasárnap. Kategória: Más szervezetek,Programok. Szerző: konyvtarostanar

Kedves Kollégák,

felhívom  a figyelmeteket az eTwinning projektre. Aki szeretne ilyesmivel foglalkozni a jövőben az iskolai könyvtárában, most jó alkalom adódik a csatlakozásra és tapasztalatcserére!

I. Törökországi találkozó kezdő eTwinningezőknek

Kezdő eTwinningezők számára szerveznek partnerkereső találkozót Törökországban, szeptember 16. és 18. között. A találkozó célja, hogy a résztvevők hasznos tippeket és tanácsokat kapjanak a nemzetközi munkához, megismerkedjenek az eTwinning felületeivel, azok használatával és nem utolsó sorban hasznos kapcsolatokra tegyenek szert. Jelentkezési határidő: július 16.

Bővebb információért kattintson ide.

II. Könyvtárosokat várnak Lengyelországba

Regionális projektpartner-kereső találkozót (RDW) szerveznek 2010. szeptember 18. és 20. között a lengyelországi Gdańskban. Az eseményre iskolai könyvtárosok jelentkezését várjuk, akik közül öten utazhatnak el a lengyelországi rendezvényre. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a tvergyak.klaudia ‘at’ educatio.hu e-mail címen.

Bővebb információért kattintson ide.

Ha további kérdése, észrevétele van az eTwinning programmal kapcsolatban, kérjük jelezze a tvergyak.klaudia ‘at’ educatio.hu e-mail címen.


Szólj hozzá!

*