Pályázat a Sulinet Táboron való részvételre

Bejegyzés ideje: 2010. július 01., csütörtök. Kategória: Más szervezetek,Technológia,Vidéki programok. Szerző: konyvtarostanar

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a 2010. július 12-18. között megrendezésre kerülő Sulinet Tábor elnevezésű műhelymunkán és pedagógus továbbképzésen való részvételre.

A Tiszafüreden és Egerben zajló rendezvényre olyan gyakorló pedagógusokat várunk,

  • akiket érdekel az eTwinning program és szívesen részt vesznek egy 30 órás, akkreditált pedagógus továbbképzésen, ahol a nemzetközi testvériskolai kapcsolatokkal, projektmódszertannal és a Web 2.0 alkalmazásokkal ismerkedhetnek meg
  • akik részt kívánnak venni az IKT műhely 2010 rendezvényen, ahol olyan tanórákat láthatnak, amelyeken korszerű IKT-alapú módszerek és eszközök szerepelnek (hasonlóan a 2008-as IKT műhelyhez: http://www.sulinet.hu/iktmuhely)
  • vállalják a 100%-os részvételt aktív résztvevőként az IKT műhelyen, azaz véleményezik az IKT műhely foglalkozásait szóban és kérdőíves formában.

A Sulinet Tábor helyszíne Tiszafüred és Eger. A 30 órás továbbképzés Tiszafüreden lesz egy helyi szakközépiskolában, míg az IKT műhely az egri Eszterházy Károly Főiskola campusán.

A szállás Tiszafüreden egy nyári tábor területén lesz faházakban, Egerben pedig az EKF Leányka úti kollégiumában. A tábor résztvevőinek átszállítása Tiszafüredről Egerbe a szervezők által biztosított autóbuszokkal történik.

A táborban résztvevő pedagógusok számára a szállás, az étkezés, a programok és a továbbképzés is ingyenes. A térítésmentesség feltétele a 100%-os részvétel a szakmai programokon.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. minden résztvevővel felnőttképzési szerződést köt, melyben szerepel egy nyilatkozat a tábori programokon való részvételről is. A továbbképzésről a résztvevők tanúsítványt szerezhetnek.

Jelentkezési határidő: 2010. július 2.

Online jelentkezés itt >>

Értesítés a jelentkezés elfogadásáról 2010. július 5-ig.

3 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Pályázat a Sulinet Táboron való részvételre'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Pályázat a Sulinet Táboron való részvételre'.

  1. Bondor Erika szerint...

    2010. július 02., péntek | 23:59

    Én is tegnap bukkantam erre a hírre. Akkor még be is jött az oldal – ma valamiért a Sulinet szervere nem érhető el. Nézzétek meg holnap, hátha még fogadnak jelentkezéseket a mai hibás működésre tekintettel! (Ha van még hely a táborban, akkor biztosan nem küldenek el senkit.)

  2. Őriné Apáti Anna szerint...

    2010. július 02., péntek | 14:06

    Érdekelne ez a továbbképzés, de nem érem el a jelentkezési lapot, mit tegyek?

  3. Stébel Ildikó szerint...

    2010. július 02., péntek | 10:30

    Nagyon jó dolog lehet ez Sulinet Tábor!
    Ma július 2-n tudtam meg hogy van…az online jelentkezési lap nem is érhető el már…(?)
    A gondot mégis az okozza, hogy az MKE Vándorgyűlés éppen ebben az időszakban van…..
    Barátsággal: S.Ildikó

Szólj hozzá!

*