A népmese napja 2010 – felhívás

Bejegyzés ideje: 2010. június 28., hétfő. Kategória: Olvasás,Programok,Vidéki programok. Szerző: cs.-bogyo-katalin

A Magyar Olvasástársaság 2010-ben hatodik alkalommal rendezi meg A népmese napját, idén a „A családi olvasás éve” jegyében. A mese, amelynek közösségteremtő ereje vitathatatlan, a család életében varázseszköz, gyermekeink szemébe nézve vagy könyv fölött összebújva egyaránt.

Az iskolai könyvtárak nagy számban csatlakoztak a korábbi években is a népmese ünnepéhez. Az Olvasástársaság honlapján keresztül idén is lehetőség nyílik a programsorozathoz való csatlakozásra. A csatlakozási szándékot és tervezett rendezvény rövid leírását a következő e-mail címre várják, hogy regisztrálhassák, s a www.hunra.hu honlapon mindenki számára elérhetővé tegyék: angelai@freemail.hu

A népmese napja, VI. Országos népmese konferencia helyszíne Százhalombatta, időpontja: 2010. október 1. (péntek), a rendezvény társszervezője a Hamvas Béla Városi Könyvtár.

2010. július 1-től a programok részleteiről minden tudnivalót megtalálható lesz a Magyar olvasástársaság honlapján: www.hunra.hu, valamint a www.hbvk.hu népmese menüpontban. 

További részletek

Egy hozzászólás van ehhez a bejegyzéshez: 'A népmese napja 2010 – felhívás'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'A népmese napja 2010 – felhívás'.


  1. 2010. szeptember 02., csütörtök | 14:48

    […] Előzmény blogunkon […]

Szólj hozzá!

*