Ezerarcú pedagógia 2010

Bejegyzés ideje: 2010. május 13., csütörtök. Kategória: Könyvtár-pedagógia,Programok. Szerző: cs.-bogyo-katalin

Kedves Kollégák!

Hagyományteremtő szándékkal, a közelgő Pedagógusnap tiszteletére, a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Intézet és a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. konferenciával egybekötött kétnapos kiállítást, vásárt rendez a Fővárosi Önkormányzat dísztermében.

Számos program szól kifejezetten könyvtárosoknak, könyvtárostanároknak. Legyen ez a mi előkészületünk következő tanévünkhöz, amely a “Lendület éve ” lesz.  Az első napon a Nemzeti könyvtár főgigazgató asszonya kifejezetten rólunk fog beszélni. E nap délutánján a fővárosi Könyvtár-informatika verseny díjátadó ünnepélyén együtt örülhetünk a verseny legjobbjainak, akik több száz diák legjobbjai. Ugyanitt köszönthetjük a “Könyvtárostanár, mint az iskola krónikása pályázat győzteseit is.  A pénteki napon szakmai egyesületünk mutatkozik be a délelőtti programon, majd ennek zárása után a Gyűjtőköri szabályzat aprópóján tárlatvezetést tartok a kiállításon.

A rendezvény záró eseménye a kiállított évkönyvek közül az Év iskolatörténeti krónikája díjat veheti át a közönségszavazatok és a szakmai zsűri javaslata alapján egy kollégánk. 

 A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várunk. Részletes program: http://www.fppti.hu/mfpihirado/hirek/ezerarcu.html

 Meghívó

 Üdvözlettel,

Hock Zsuzsanna
könyvtárvezető-könyvtárpedagógiai szakértő
közoktatási szakértő

2 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Ezerarcú pedagógia 2010'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Ezerarcú pedagógia 2010'.


  1. 2010. május 25., kedd | 09:39

    […] » Blog Archive » Ezerarcú pedagógia – egy sikeres rendezvény – Ezerarcú pedagógia 2010Cs. Bogyó Katalin – Bölcsek Tanácsa az oktatásról – a konferencia neten is […]


  2. 2010. május 25., kedd | 09:04

    […] bejegyzésünk: Ezerarcú pedagógia 2010  Oszd meg, ha […]

Szólj hozzá!

*