Befejeződött a KTE Nyári Akadémiája

Bejegyzés ideje: 2009. július 05., vasárnap. Kategória: Könyvtárostanárok,KTE,Programok. Szerző: cs.-bogyo-katalin

2009. július 3-án délben befejeződött a Könyvtárostanárok Egyesületének Iskolai könyvtár és tehetséggondozás – esélyteremtés multikulturális környezetben című XII. Nyári Akadémiája Pécsett.

Az egyesület és az akadémia résztvevői nevében köszönjük a vendéglátó  Gandhi Közalapítványi Gimnázium és Kollégium vezetőinek, könyvtárostanárának a meleg vendéglátást és a sok segítséget, amellyel hozzájárultak az akadémia sikeréhez!

A nyári akadémia záróakkordjaként Pallós Éva, a Gandhi Gimnázium könyvtárostanára átadta a stafétabotot Lázárné Szanádi Csilla KTE elnökasszonynak, aki a következő rendező nevében átvette azt. Így a  KTE XIII. Nyári Akadémiájára 2011-ben Békéscsabán kerül sor.

Az nyári akadémia során elhangzott előadások anyagának, az ott készült fotóknak a feltöltése folyamatosan történik a KTE honlapjára, elérhetők, megtekintetők innen.

Korábbi bejegyzéseink a témában.

Egy hozzászólás van ehhez a bejegyzéshez: 'Befejeződött a KTE Nyári Akadémiája'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Befejeződött a KTE Nyári Akadémiája'.

  1. könyvtárostanár szerint...

    2009. július 07., kedd | 23:15

    Köszönjük a KTE és a Gandhi Gimnázium kollégáinak a szervezőmunkát, a gondos előkészítést és a szíves vendéglátást! Találkozunk a KTE XIII. Nyári Akadémiáján, Békéscsabán!

Szólj hozzá!

*