OFI meghívó

Bejegyzés ideje: 2009. április 29., szerda. Kategória: Közoktatás,Programok. Szerző: konyvtarostanar

Tájékoztató felhívás


Műhelykonferencia a nemzetközi tanulói teljesítménymérések hatékony hazai felhasználása érdekében


Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet az Oktatási Hivatal munkatársainak közreműködésével műhelykonferenciát szervez a nemzetközi teljesítménymérések eredményeinek (IEA TIMSS matematika, természettudomány, PIRLS olvasás, szövegértés, OECD PISA-program: szövegértés, matematika, természettudomány) további értelmezése és hatékony hazai felhasználása érdekében.


A műhelykonferencia célja, hogy a közoktatás eredményességének javítása érdekében a nemzetközi mérésekért felelős hazai szakemberek és a közoktatásban regisztrált országis civil egyesületek képviselőinek párbeszéde hozzájáruljon a nemzetközi mérések tanulságainak hazai értelmezéséhez, ezáltal is támogatva a legkülönfélébb kompetenciákkal rendelkező szakemberek kooperációját.


A műhelykonferencián tájékozatjuk Önöket a Magyarországon lezajlott nemzetközi tanulói teljesítménymérések eredményeiről, illetve a jelenleg futó mérésekről, majd mód nyílik konzultációra, a felvetett kérdések megbeszélésére.


A műhelykonferencia időpontja: 2009. május 15.

Helyszíne: Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum, Budapest (1089 Könyves Kálmán körút 40.) Megközelíthető a 3-as (kék) metróval Könyves Kálmán körúti megálló és az 1-es villamossal.


A rendezvényre szeretettel várjuk Önt vagy érdeklődő munkatársát. Kérjük, 2009. május 8-ig jelezze részvételi szándékát a rendezvényszervezes ‘at’ ofi.hu e-mail címen. Az előzetesen jelentkezőknek küldjük a végleges programot.


Budapest, 2009. április 28.

Horváth Zsuzsanna

Letöltés: meghivo_090515

Szólj hozzá!

*