IX. Unoka-Nagyszülő Informatikai Verseny

Bejegyzés ideje: 2009. április 07., kedd. Kategória: Iskolai könyvtárak,Könyvtári informatika,Programok. Szerző: cs.-bogyo-katalin

Kedves Kollégák!

Kilencedik alkalommal rendezi meg az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum) az Unoka-Nagyszülő Informatikai Versenyt.

A korábbi évekhez képest az Informatikai Érdekegyeztető Fórum 2009-ben megújult formában indítja el a méltán népszerű versenyt és a budapesti rendezvényt, a döntőt 2009. március 24. és 2009. május 1. napja között ún. online elődöntő előzi meg. Az elődöntő célja, hogy tértől és időtől függetlenül lehetőséget biztosítsunk bárki számára, hogy unokájával vagy dédunokájával közösen eltöltsön egy játékos „Ki mit tud” délutánt akár otthon, akár a helyi iskola, művelődési ház, teleház, könyvtár, eMagyarország Pont, stb. számítógépei előtt.

Az elődöntő szervezésébe az iskolai könyvtárak, mint közösségi helyek aktívan be tudnak kapcsolódni, lehetőséget biztosítva azon unokák és nagyszülők számára is, akik otthon nem rendelkeznek internet hozzáféréssel.

A szervezők jutalmazzák a legaktívabb közösségi pontot, amely tehát lehet egy iskolai könyvtár is!

Részletek, regisztráció: http://www.50plusz.net/id-648-ix_unoka_nagyszulo_informatikai.html

Közösségi hely regisztráció: http://tavoktatas.movelex.hu/inforum/koz-hely

50plusz.net

Szólj hozzá!

*