Educatio 2009

Bejegyzés ideje: 2009. január 22., csütörtök. Kategória: Közoktatás,Programok. Szerző: cs.-bogyo-katalin

Educatio 2009 – Gondolkodom, tehát ott vagyok!

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. 2009. január 23-24-én rendezi meg az Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a SYMA Sport- és Rendezvényközpont “A” és “C” csarnokában.

“A kiállítás tehát egyedülálló lehetőséget biztosít a pedagógusok és intézményvezetőik számára, hogy figyelemmel kísérjék a szakma újdonságait, a taneszközök és módszerek korszerűsödését. A szakmai érdeklődők mellett számítunk az alap-, közép- és felsőfokú intézmények diákjai, szüleik és tanáraik részvételére.” (Educatio 2009)

A rendezvényre vonatkozó információk – kiállítók, program – megtalálhatók a rendezvény honlapján.

3 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Educatio 2009'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Educatio 2009'.

  1. Berze Lászlóné szerint...

    2009. január 22., csütörtök | 20:44

    Szombaton megyek harmadszor. Nagyon jó tapasztalatom van az Educatio kiállításról. Sokan megyünk a tantestületből. Az Educatio Kht. minden programja hasznos volt az elmúlt évben is. A “kütyük” pedig nagyon jók!

  2. Cs. Bogyó Katalin szerint...

    2009. január 22., csütörtök | 20:37

    Én meg még sohasem voltam, csak mindig vágyakoztam – a sok szuper kütyüre lennék kíváncsi. 🙂 De lehet, hogy az is csalódást okozna?
    K.

  3. adoryane szerint...

    2009. január 22., csütörtök | 16:50

    Több Educatio kiállításon is voltam, továbbképzések, másoddiploma után érdeklődve, és nagyon rossz tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. A legtöbb standon diákok adnak / kellene adjanak felvilágosítást, de vagy nem állnak szóba az érdeklődővel, vagy egyetlen egy kérdésére sem tudnak válaszolni. Idén megfogadtam, nem megyek ki, hanem személyesen az egyetemeken, főiskolákon érdeklődöm, hátha ott nagyobb sikerrel járok.

Szólj hozzá!

*