Megjelent! – TÁMOP 3.2.4/08/01 „Tudásdepó-Expressz”

Bejegyzés ideje: 2008. október 06., hétfő. Kategória: Pályázatok,Programok. Szerző: konyvtarostanar

Kedves Kollégák!

Az előzetes terveknek megfelelően a mai napon kiírásra került a TÁMOP 3.2.4/08/01 „Tudásdepó-Expressz” pályázat a könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében.

A pályázati kiírást a Közép-Magyarországi Régióban azonos címmel, de TÁMOP-3.2.4/08/1/KMR azonosítóval írták ki.

A pályázati dokumentumok elérhetők a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjának nyitóoldalán a „Pályázati Közlemények” rovatban (http://www.nfu.hu/content/2209), illetve a honlap „Pályázatok” menüpontja alatt. A TÁMOP pályázatok közvetlen elérhetősége: http://www.nfu.hu/doc/5

Ezúton is köszönjük a társadalmi egyeztetés keretében küldött észrevételeket és javaslatokat, amelyeket a Pályázat-előkészítő Munkacsoport igyekezett kielégítően megválaszolni, illetve a dokumentumok véglegesítésénél a lehetőségek szerint figyelembe venni.

A további tájékoztatásig mindenkinek sikeres pályázatkészítést kívánunk,

Üdvözlettel:

A Könyvtári Osztály

Forrás: KATALIST

***

Kedves Kollégák!
Végre megjelent a pályázati kiírás, amelyről könyvtárostanároknak érdemes gondolkodni. Egy közös gondolkodás, konzultáció lehetővé teszi a továbblépést: egyedül, konzorciumi partnerekkel, konzorciumvezetőként…
Ehhez nyújt alkalmat a Mérei Ferenc Pedagógiai és Pályaválasztási Intézet 2008.október 15-én 9 órától. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
A konzultációs délelőtt az Intézet épületében lesz. (1088 Budapest, Vas u. 8-10.)
Mindenkit szeretettel várunk!
Addig is jó és figyelmes pályázat-olvasást !
Üdvözlettel,
Hock Zsuzsanna
könyvtárpedagógiai szakértő
Forrás: Könyvtárostanárok Levelezőfóruma

3 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Megjelent! – TÁMOP 3.2.4/08/01 „Tudásdepó-Expressz”'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Megjelent! – TÁMOP 3.2.4/08/01 „Tudásdepó-Expressz”'.

  1. Cs. Bogyó Katalin szerint...

    2008. október 07., kedd | 09:47

    Zsuzsa, köszönöm válaszod! Nekem nem jött le, hogy ez szűkebb körnek szól, bocsi.
    Kata

  2. hock zsuzsanna szerint...

    2008. október 06., hétfő | 22:47

    Kedves Kata , ez Közép-Magyarországnak szól… . Fontosnak tartom, hogy mielőbb máshol is legyen hasonló rendezvény. Ezért is kértünk meg néhányatokat, hogy gondolkodjatok hangosan velünk, a szakmai napon. szeretettel
    Hock Zsuzsanna

  3. Cs. Bogyó Katalin szerint...

    2008. október 06., hétfő | 16:20

    Kedves Zsuzsa! Nem lehetne az időponton módosítani? 17-én a KTE őszi szakmai napjára nagyon sokan megyünk fel vidékről az OPKM-be. Az kivitelezhetetlen számunkra, hogy egy héten 2x utazzunk, de lehet, hogy a pesti kollégák sem tudnak két napot távol lenni a könyvtáruktól. Esetleg nem lehetne a 17-i rendezvényhez csatlakozni? Engem nagyon érdekelne, s szeretnék mindkettőn részt venni. Hálásan köszönöm, ha gondolkodsz a felvetésen!
    Kata

Szólj hozzá!

*