Pályázati felhívások

Ahogyan már a KTE tavaszi Hírlevelében és korábbi blogbejegyzésünkben is tudósítottunk róla, a KTE és a debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI közös pályázatot hirdet az iskolai könyvtárak és felhasználóik, valamint a könyvtárostanárok számára.

A pályázatok célja a könyvtárostanárok módszertani kultúrájának megújítása, az iskolai könyvtári honlapfejlesztések elősegítése, jó gyakorlatok bemutatása, az iskolai könyvtárak és az olvasás népszerűsítése.

A pályázati felhívások itt letölthetők:

A pályázatok határideje 2008. október 2. Mindkét pályázatra elektronikus beküldési lehetőség lesz a kezdeményezés központi magyar oldalán.

Az iskolai könyvtári pályázatokról a blogunkon is rendszeresen olvashattok majd információkat az Iskolai Könyvtárak Nemzteközi Hónapja kategória mögött!

További hasznos információk:

Jó felkészülést, sikeres alkotómunkát kívánunk a pályázatkiíró szervezetek nevében!

Bondor Erika – KTE elnök

Dömsödy Andrea – a kezdeményezés hazai központi honlapjának szerkesztője

Seressné Barta Ibolya – a Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI könyvtárostanára, a felhívás hazai meghonosítója

2 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Pályázati felhívások'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Pályázati felhívások'.

  1. Bondor Erika szerint...

    2008. szeptember 21., vasárnap | 12:45

    A pályázatok beadási határidejét 2008. november 5-re módosítjuk közkívánatra! A hosszabbítás lehetővé teszi, hogy még dolgozhassanak a pályázók, hiszen a tanév elejétől nagyon kevés idő állt rendelkezésükre, sokan pedig nyáron, iskolán kívül nem tudtak együtt munkálkodni ezen a projekten.
    Az eredményhirdetés ennek megfelelően nem a tervezett őszi szakmai napon lesz októberben, hanem 2008. november 27-én, a KTE tisztségmegújító közgyűlésén. A helyszín változatlanul az OPKM Könyves Kálmán körúti épülete.
    A feltöltés és regisztráció az idén is a hazai ISLM honlapon lesz – amelyet most építünk át portállá. Hamarosan publikus lesz az elérhetősége, és ezen a fórumon is meghirdetjük az elérhetőséget biztosító linket!
    Addig is jó munkát kívánunk!

    Bondor Erika

  2. Berze Lászlóné szerint...

    2008. szeptember 20., szombat | 07:48

    Hogyan, hová tölthetjük fel a kész honlapot? A megadott helyen nem látom a lehetőséget. Ugyan még nem vagyunk készen, de nemsokára…

Szólj hozzá!

*