Bod Péter Verseny – döntő

Bejegyzés ideje: 2008. április 24., csütörtök. Kategória: Hírek,Könyvtár-pedagógia,Könyvtárhasználati oktatás,Könyvtárostanárok,Programok. Szerző: konyvtarostanar

Kedves Kollégák!

Ezen a szakmai fórumon is szeretnénk gratulálni a Bod Péter Országos
Könytárhasználati Verseny idei tanévben kiemelkedő teljesítményt nyújtó
tanulóinak és felkészítő tanáraiknak!

Eredménylista: Bod végeredmény_2008

Csatolva küldöm az országos szóbeli döntő végeredményét, mely hamarosan
a feladatlapokkal együtt honlapunkon is megjelenik.

Dömsödy Andrea
iskolai könyvtári szakreferens
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet – Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum
1089 Budapest, Könyves Kálmán körút 40.
06-1-323-55-55

***

Mi is gratulálunk a jeleskedő diákoknak és könyvtárostanár kollégáinknak az eredményes és sikeres szerepléshez! Egyúttal szeretném megköszönni a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny idei versenyszervezőinek, az OPKM munkatársainak, a versenybizottságban és a zsűrizésben részt vevő könyvtárostanár kollégáinknak ezt a jó hangulatú és gördülékeny szervezésű verseny lebonyolítást.

A versenybizottság tagjai a következők voltak: >>

Az OFI – OPKM-ben a célért ügyködő következő kollégáknak szeretnék külön is köszönetet mondani a KTE nevében: Varga Katalin igazgató asszony, Dömsödy Andrea, Borostyániné Rákóczi Mária, Szabó Károly, Zaharia Etelka.

A következő fotón látható felszabadult jókedv és öröm már a kivételesen szép jutalomnak: a kolozsvári kirándulásnak szól, de a Budai Várban való kószálás, a szép könyvajándékok és a finom büfé is hozzájárult a gyerekek tegnapi felszabadultságához és jó hangulatához. Szép volt! Köszönjük mindenkinek!

Bod_2008

Szólj hozzá!

*