VII. Nevelésügyi Konferencia

Bejegyzés ideje: 2008. január 25., péntek. Kategória: Nincs kategorizálva. Szerző: konyvtarostanar

VII_NK

2008. augusztus 25-28. között kerül sor a VII. Nevelésügyi Kongresszus megrendezésére. Másfél évtizeddel az előző, hasonló rendezvényt követően – történelmi perspektívában nézve nagyon rövid idő alatt – a magyar közoktatásban és a közoktatás tágabb környezetében olyan horderejű változások zajlottak le, amelyek akár történelmi léptékkel is rendkívülinek mondhatóak. Tovább>>

Üzenet a szervezőktől:

“Ezúton szeretném megköszönni, hogy az Önök szervezete 2007-ben az elsők között csatlakozott a VII. Nevelésügyi Kongresszus előkészítéséhez. A kongresszus honlapján folyamatosan követhetik az előkészítő munkálatokat, a formálódó programot és a vitaindító írásokat közlő gondolatokat. Természetesen továbbra is várjuk a javaslataikat a program elő-rendezvényeire és a szekcióülések előadásaira.

Ez év novemberében megkezdődött a kongresszusi regisztráció, melynek első szakaszában (2008. február 20-ig) kedvezményes lehetőségként a kongresszus teljes programjára 16.500 Ft regisztrációs díj ellenében lehet jelentkezni. Kérem, ezt ismertessék szervezetük tagságával és éljenek a lehetőséggel!”

Szólj hozzá!

*