Kölcsey Ferenc nemzetközi könyvtárhasználati verseny

Bejegyzés ideje: 2007. november 08., csütörtök. Kategória: Hírek,Iskolai könyvtárak,Könyvtárhasználati oktatás. Szerző: konyvtarostanar

Kedves Kollégák!

Felhívom szíves figyelmüket arra, hogy a levelezőlistán október 3-án közzétettük versenyfelhívásunkat, amely azóta a Könyvtári Levelező/lap októberi számában is megjelent “Kölcsey Ferenc nemzetközi könyvtárhasználati verseny” elnevezéssel.

Előfordulhat, hogy nem sikerül az ott csatolt fájl megnyitása, ezért a leglényegesebb információkat az alábbiakban külön is közöljük, valamint a felhívás itt is letölthető: versenyfelhívás_kölcsey

A versenyre a határainkon túli magyar tannyelvű középiskolák 9-12. osztályos tanulóit várjuk, de részvételi lehetőséget kapnak a Bod Péter Könyvtárhasználati Versenyen korábban eredményesen szereplő 11-12. évfolyamos hazai diákok is.
A verseny témája: A magyar kultúra értékei a Kárpát-medencében. A témán belül kiemelt figyelmet kívánunk fordítani Kölcsey Ferenc és a reformkor szellemi örökségére.
A verseny tervezett időpontja: 2008. április 5. (szombat)
A jelentkezéseket 2007. dec. 14-ig kérjük elküldeni.

A további részletes tudnivalókat a csatolt fájlban olvashatják.

Reméljük, hogy az előző három évhez hasonló érdeklődés mutatkozik majd versenyünk iránt.

Kollegiális üdvözlettel:

Zsoldos Jánosné, versenyszervező

Egy hozzászólás van ehhez a bejegyzéshez: 'Kölcsey Ferenc nemzetközi könyvtárhasználati verseny'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Kölcsey Ferenc nemzetközi könyvtárhasználati verseny'.


  1. 2007. december 14., péntek | 22:47

    […] A felhívás letölthető, a korábbi híradás itt olvasható. […]

Szólj hozzá!

*