Könyvtárak összefogása a társadalomért

Bejegyzés ideje: 2007. október 04., csütörtök. Kategória: Hírek,Könyvtárak világa,Programok. Szerző: konyvtarostanar

Logo_osszefogas_2007 Fenti elnevezéssel zajlanak október 2-12. között az országos könyvtári napok. A programok, események figyelemmel kísérhetők a rendezvény honlapján és a Könyves Vasárnapon (október 7.) a rádióban is több műsorban.

2 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Könyvtárak összefogása a társadalomért'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Könyvtárak összefogása a társadalomért'.

  1. Pretz György szerint...

    2007. október 12., péntek | 23:54

    Október 7-én a Zugligeti Általános Iskolából a Fekete Lovag és társai (Bódy-család) lovagi csapat küzdelmét alkalmam volt végigkísérni a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárában a Könyves Vasárnapon; a 14 állomás remek erőpróbát jelentett valamennyi benevezett családi csapat számára a “Vár a könyvtár!” döntőjében. Dicséret a FSzEK-nek és a vele együttműködő Fővárosi Könyvtárostanár Műhelynek!

  2. Marcsi szerint...

    2007. október 07., vasárnap | 00:00

    Szombaton vettünk részt tanítványaimmal Kecskeméten a megyei könyvtár egész napos rendezvényén, a “NAGY KÖNYV OLVASÁS ” verseny eredményhirdetésén. Csodálatos napot töltöttünk a könyvtárban! Remek játékokkal, példás szervezéssel, kényeztető vendégszeretettel fogadtak bennünket. S nyereményként kapott könyvek mellett a programokat megörökítő fotókat is magunkkal vihettük haza (CD-re másolva), így a gyerekek otthon meg tudták mutatni hol is voltak, mit csináltak. Köszönjük a megyei könyvtár igazgatójának és könyvtárosainak!

Szólj hozzá!

*