Könyvtárostanárok Szegeden

Bejegyzés ideje: 2007. június 07., csütörtök. Kategória: Hírek,KTE,Más szervezetek,Programok. Szerző: konyvtarostanar

Kedves könyvtárostanár kollégák, KTE tagok, egyéb érdeklődők!

Az idén a KTE nem szervez önálló szekciót az MKE szegedi vándorgyűlésén – annak ellenére sem, hogy egy időben lábra keltek ilyen alaptalan híresztelések. (Előtte ugyanis éppen hogy csak túl leszünk a KTE XI. Nyári Akadémiáján, és augusztus elején is szervezünk egy programot határon túli kollégáknak, Sepsiszentgyörgyön. Tele van a nyarunk munkával!)

Ettől függetlenül többen is részt veszünk az MKE más szekcióin, programjain Szegeden. Néhányan azt gondoltuk, többek között a helybeli könyvtárostanár kollégák is, hogy ha már az ország minden részéből érkeznek a városba kollégák, azért ne menjünk el egymás mellett, használjuk ki a lehetőséget egy jó beszélgetésre, félszakmai találkozásra, kötetlen tapasztalat- és véleménycserére.

Aki eziránt érdeklődik, szívesen találkozna velünk, azt szeretettel várjuk Szegeden a TIK regisztrációs helyszínén, 2007. július 12-én, csütörtökön, valamivel 11 óra előtt. Ha tehetitek, előtte regisztráljatok, helyezkedjetek el, szabaduljatok meg a csomagoktól – és pontban 11 órakor elindulnánk együtt a beszélgetés helyszínére, amely az úgynevezett úszóház lesz a Tiszán. (Ez valójában egy állóhajó, kikötve a parton.) Lehet beszélgetni, kvaterkázni, akár napozni is. Kinek mihez lesz kedve. Van mód a helyszínen italfogyasztásra is, azt ki-ki egyénileg intézze, nem szervezett a dolog…

Mindenkit várunk szeretettel!

Tájékoztatásul:

Az MKE 39. Vándorgyűlése – Szeged, 2007. július 12-14.

A rendezvény honlapján minden információt megtaláltok.

2 hozzászólás ehhez a bejegyzéshez: 'Könyvtárostanárok Szegeden'

Iratkozz fel a hozzászólások RSS értesítőjére vagy TrackBack ehhez: 'Könyvtárostanárok Szegeden'.

  1. Bondor Erika szerint...

    2007. június 18., hétfő | 00:40

    A szervezők figyelmét erre már többször felhívtam, szóban és írásban – és többször meg is ígérték… Többet sajnos nem tehetek.

    Üdvözlettel,

    Bondor Erika
    KTE elnök

  2. Szabó Ildikó szerint...

    2007. június 15., péntek | 10:50

    Kedves Kollegák!
    A hír elején olvastam, hogy nem lesz KTE szekció a Vándorgyűlésen. Így arra hívnám fel a figyelmet, hogy a Vándorggyűlés honlapján még mindig szerepel a szekciók között a KTE.
    Javaslom, hogy aki illetékes az ügyben vetesse le a honlapról, ne várják a kollegák a programot.

Szólj hozzá!

*