Ünnepi ülés a Könyvtárosok Világnapja alkalmából Nyíregyházán

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete Ünnepi ülést rendez a Könyvtárosok Világnapja alkalmából, melyre szeretettel hívnak mindenkit. Időpont: 2016. április 18. hétfő, 9.30 – 13.00 óra Helyszín: Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola, Nyíregyháza, Bethlen G. út 13-19.


Felhívás tagoknak – a 2015. évi tisztújítás előkészítése

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete vezetőségének 4 éves mandátuma 2015 márciusában lejár. Az elnökség, a választást előkészítendő – az alapszabály előírásainak megfelelően – egyesületi választási bizottságot hozott létre.


“A kiszámítható életpálya” konferencia

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete az Informatikai és Könyvtári Szövetség részvételével a könyvtárügy kiemelt kérdéseinek megvitatására, könyvtári ellátás színvonala és a könyvtári szolgáltatások társadalmi hasznosságának megjelenítése érdekében “A kiszámítható életpálya” címmel 2014. november 26-án az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett konferenciáján elhangzott előadások közül az alábbiak már elérhetőek:


Küldöttközgyűlési beszámoló

Lezajlott az MKE közgyűlése. (2012. május 9., Bp., OSZK) Magyar Könyvtárosok Egyesülete Civil Szövetség – lettünk! A közgyűlés napirendjén, az internetes bűnüldözésről szóló érdekes előadást követően az MKE 2011. évi közhasznúsági jelentésének elfogadása, majd az Alapszabály módosítása és az egyesület gazdálkodási irányelveinek megerősítése szerepelt. A közgyűlésen a lehetséges 184 küldöttből 132 volt jelen, a közgyűlés […]

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Nagy Zoltán profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Oros Sándor profilképe
  Admin profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe