MAGYAR KÖNYVTÁROSOK EGYESÜLETE 55. VÁNDORGYŰLÉSE SZEGEDEN

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) A változás részesei vagyunk: Mi és MI címmel 2024. július 17-20 között rendezi meg 55. Vándorgyűlését Szegeden, a Csongrád Megyei Könyvtárosok Egyesülete, a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár, a SZTE Klebelsberg Könyvtár és a Szeged MJV Polgármesteri Hivatal partnerségével.

2024. május 2-án elindítjuk az 55. szegedi Vándorgyűlés hivatalos honlapját: https://mkevandorgyules.hu/

A vándorgyűlési regisztrációt kedvezményesen 2024. május 31-ig tudják megtenni a fenti honlap segítségével.

 

Hiszünk abban, hogy a vándorgyűlés idei szervezésében bevezetett újítások és reformok, pozitívan befolyásolják az idei rendezvényünk eredményességét és szakmai sikerét.

Az MKE és a szegedi kollégák rendületlenül és tettre készen dolgoztak az elmúlt hónapokban a vándorgyűlés megújításán, a programsorozat struktúrájának megreformálásán, illetve a szakmai programkínálat fejlesztésén időben és tartalomban egyaránt.

Az 55. szegedi vándorgyűlésen a szakmai programok több napon át folynak majd; új szekcióülésekkel, számtalan újdonsággal várjuk majd az érdeklődő kollégákat a legaktuálisabb és legfontosabb könyvtárszakmai kérdéskörökben. Készülünk különleges kulturális és szabadidős programokkal, illetve meglepetésekkel. A vándorgyűléshez szakmai kiállítás is kapcsolódik, alkalmat kínálunk kulturális programokon való részvételre, a rendezvénynek helyet adó város, Szeged nevezetességeinek megismerésére, személyes beszélgetésekre, találkozásokra, kapcsolatok kialakítására és elmélyítésére.

További új információkkal is folyamatosan bővül a honlapunk és kérjük figyeljék a közösségi média híreinket is.

Mindannyian azon dolgozunk, hogy ne csak új ismereteket, tapasztalatokat, jó gyakorlatokat, hanem élményekben gazdag programot tudjunk átnyújtani minden résztvevő számára.

Ha bármilyen kérdés felmerülne a rendezvény kapcsán, az alábbi email címen állunk szíves rendelkezésükre: vandorgyules.szeged@sk-szeged.hu

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a napfény Városában, Szegeden idén júliusban!

 

A szervezők nevében üdvözlettel:

Gerencsér Judit, Sikaláné Sánta Ildikó, Kukkonka Judit és Dr. Nagy Gyula

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe