Istók Anna kitüntetése

Életünk dolgos és sokszor fáradtságos hétköznapjait ünnepi pillanatok is gazdagítják. Olyan pillanatok, amelyeket örömmel oszt meg az ember és amelyekre örökre emlékezni fog.

 

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Elnöksége és Tagsága nevében ezúton szeretnénk kifejezni elismerésünket és tiszteletünket, illetve szívből gratulálni Istók Annának kitüntetése alkalmából.

 

Gödöllő Kultúrájáért Díjak átadására 2024. január 22-én került sor Gödöllőn. Az elismerést azok a személyek és közösségek kaphatják, akik értékteremtő tevékenységükkel Gödöllő művészeti és kulturális életében kiemelkedő eredményt értek el.

 

A képviselő-testület a díjat idén Istók Anna írónak, a Gödöllői Városi Könyvtár igazgatóhelyettesét és Tóth Péter Csabának, a DUFLEX Fotográfiai Stúdió elnökének adományozta.

 

Sok szeretettel gratulálunk Főtitkárunknak Panninak! Jó egészséget és további sikereket kívánunk munkájában, szakmai életében és magánéletében egyaránt.

 

Sok szeretettel:

Az MKE Elnöksége és Tagsága

 

A kép és szöveg forrása:

https://www.godollo.hu/unnepi-musorral-es-dijatadassal-emlekeztunk-meg-godollon-a-magyar-kultura-napjarol/

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Nagy Zoltán profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Oros Sándor profilképe
  Admin profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe