dr. Nyakas Levente

Bemutatjuk december 13-ai, Könyvtárak és a hiteles tájékoztatás – avagy mit tehetünk az álhírek terjedése ellen című konferenciánk és interaktív gyakorlati workshopunk előadóit.

 

Következő előadónk: dr. Nyakas Levente, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatudományi Intézet vezetője. Előadásának címe: Információs krízis? – Az Európai Unió válaszai a dezinformáció jelenségére, különös tekintettel a dezinformáció visszaszorítását célzó gyakorlati kódexre.

 

dr. NYAKAS LEVENTE, intézetvezető (PhD) 1997-ben szerzett jogi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, 2002-ben kommunikációs diplomát az ELTE Bölcsészettudományi Karán.

1997 és 2003 között az Országos Rádió és Televízió Testület munkatársa volt, 2004-től 2010-ig az Alkalmazott Kommunikációtudományi Intézet kutatója, ahol nemzetközi összehasonlító jogi kutatásokat végzett.

Doktori fokozatát 2018-ban Széchenyi István Egyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájában szerezte.

2006-tól különböző felsőoktatási intézményekben oktat. A médiajogon belül fő kutatási területe az európai audiovizuális szabályozás, foglalkoztatják a médiapluralizmus, dezinformáció, a kiskorúak védelmének és a kereskedelmi kommunikáció szabályozási problémái és az új médiumok által generált jogi problémák.

 

A konferencia programja és jelentkezés itt:

https://www.facebook.com/magyarkonyvtarosokegyesulete/posts/pfbid0TK9gB2Q5eBfDzJVd4fvGUqeyMU4eTjU3HG5egq9KPwWdH4H5g2iWk9rzX7XKHyhBl

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe