Dr. habil Szűts Zoltán

Bemutatjuk december 13-ai, Könyvtárak és a hiteles tájékoztatás – avagy mit tehetünk az álhírek terjedése ellen című konferenciánk és interaktív gyakorlati workshopunk előadóit. Elsőként Dr. habil Szűts Zoltán dékánt, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, Neveléstudományi Intézet Oktatási Innováció Tanszékének vezetőjét.

Előadásának címe: A sok vélemény közt elvész az információ – Hírfogyasztás az interneten a 21. században, a közösségi média és az álhírek.

 

TANULMÁNYOK

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen diplomázott magyar nyelv és irodalomból, doktorált irodalomtudományból és habilitált szociológiából, az Eszterházy Károly Egyetemen doktorált neveléstudományból.

 

MUNKAHELYEK:

– Az Eszterházy Károly Egyetem Pedagógiai Karának dékánja

– A Neveléstudományi Doktori Iskola Digitális programigazgatója

– Az Oktatási Innováció Tanszék vezetője

Az elmúlt két évtizedben számos magyar és külföldi egyetem oktatója volt, ahol magyar és angol nyelven adott elő. Oktatott az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (tanszékvezető-helyettes), a Milton Friedman Egyetemen (tanszékvezető és rektori megbízott), a szöuli Hankuk University of Foreign Studies-on, a Kodolányi János Főiskolán, az Újvidéki Egyetem Szabadkai Tanítóképző Karán és a budapesti McDaniel College-on.

 

KÖZÉLETI SZEREPVÁLLALÁS:

Számos országos és külhoni magyar nyelvű televízió (M1, M5, TV2, HírTV) és rádió csatorna (Kossuth Rádió, Inforádió, Pátria Rádió, Klubrádió), illetve nyomtatott lap (Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Magyar Szó, Új Szó, Demokrata) állandó szakmai szakértője.

Eddig több, mint száz előadást tartott, hazai és nemzetközi pedagógiai, kommunikáció- és médiatudományi szakmai rendezvényeken, valamint üzleti célú továbbképzéseken, többek között a Magyar Tudományos Akadémián, a Szlovák Tudományos Akadémián, a SISY, CogInfoCom, HUCER, Új Média és ITBN konferenciákon, a Szent Ignác Jezsuita szakkollégiumban, az Aquinói Szent Tamás Közéleti Akadémián, a Neumann János Társaságban, illetve a Kúrián, illetve az Aegon Biztosító szakmai továbbképzésein.

A social media területén szakmai tanácsadóként tevékenykedik.

A konferencia programja és jelentkezés itt:

https://www.facebook.com/magyarkonyvtarosokegyesulete/posts/pfbid0TK9gB2Q5eBfDzJVd4fvGUqeyMU4eTjU3HG5egq9KPwWdH4H5g2iWk9rzX7XKHyhBl

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Admin profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe