Elhunyt Sárköziné Sárovits Hajnalka, a balatonfüredi Lipták Gábor Városi Könyvtár igazgatója, az MKE Veszprém Megyei Szervezetének elnöke (2007-2015)

Tisztelt Kollégák!

 

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Elnöksége nagy megrendüléssel és fájó szívvel tudatja Önökkel, hogy 2017. augusztus 25-én, 58 éves korában hosszú betegség után elhunyt Sárköziné Sárovits Hajnalka, a balatonfüredi Lipták Gábor Városi Könyvtár igazgatója.

DSC02763

Ezúton is szeretnénk kifejezni együttérzésünket és osztozni a család és a kollégák gyászában.

Sárköziné Sárovits Hajnalka egy nagyon kivételes és kiváló szakember volt, aki nagyon sokat tett az MKE-ben és a Veszprém Megyei Szervezetben a szakmánkért és a kollégákért. Hatalmas veszteség számunkra halála.

Szívből örülünk, hogy 2016-ban átadhattuk számára az MKE Emlékérmet kiváló szakmai életpályája, munkája, hivatása és elhivatottsága elismeréseként.

Családja, kollégái és mindazok, akik szerették és tisztelték 2017. szeptember 2-án 13.00 órakor vesznek tőle búcsút a balatonfüredi köztemetőben (Balatonfüred, Bajcsy-Zsilinszky utca).

Emlékét örökre megőrizzük szívünkben és lelkünkben. Sárköziné Sárovits Hajnalka nekrológja.

 

Budapest, 2017. augusztus 29.

 

Barátné dr. Hajdu Ágnes

az MKE elnöke

Gerencsér Judit

az MKE főtitkára

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe