Az MKE részvétele a XXIV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

A XXIV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál ez év tavaszán, 2017. április 20-tól 23-ig immár 24. alkalommal kerül megrendezésre.

Idén is az igényes környezetet és színvonalas körülményeket biztosító Millenáris (Budapest II. Kisrókus u. 16-20.) lesz a Könyvfesztivál helyszíne, amelyen – a három és fél nap alatt – több mint 250 szakmai és közönségprogram, valamint sok tízezer – többnyire kedvezményes áron – megvásárolható kötet várja a látogatókat.

A fesztivál a világirodalom és a hazai szellemi élet kiemelkedő képviselői (25 ország közel 100 neves alkotója, 400 hazai és határon túli magyar író, tudós, művész) részvételével kulturális programok sokaságát kínálja: író-olvasó találkozók, felolvasások, dedikálások, irodalmi estek, könyvpremierek, művészkönyv-bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, koncertek, színházi bemutatók, kiállítások, filmvetítések várják az érdeklődőket.

A Magyar Könyvtárosok Egyesületének standja – a tavalyi évhez hasonlóan – a Millenáris B épületének (volt Jövő Háza) galériáján lesz.

A stand melletti Könyvtáros Klubban a Magyar Könyvtárosok Egyesülete lehetőséget biztosít az MKE szervezeteinek, könyvtáraknak, kiadóknak és a szakmához közel álló egyéb intézményeknek saját programjaik megtartására.

Nagytermi programunk és a Könyvtáros Klub programja

A programokon való részvétel ingyenes ebben az évben, nem szükséges külön meghívó.

Mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk a Könyvtáros Klub szakmai programjaira és a könyvtáros standhoz!

Üdvözlettel:

Gerencsér Judit

az MKE főtitkára

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Admin profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Nagy Zoltán profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe